Neler Yeni

Neden Red Switch

xPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
Emir
Instagram
emir.barik
Steam
emiradarbarik49
Facebook
emiradarbarik
Herkes red switch tavsiye ediyor sebebini öğrenebilir miyim mavi ile aralarında ne fark var ki ?

GoktugGecer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Göktuğ Gecer
Facebook
100006001727289
Blue Switch çok fazla ses çıkarıyor. Red Switch daha tok ve tatlı ses isteyenler için gerçekten iyi bir tercih oluyor.
O yüzden baktığın zaman piyasada büyük markaların premium modelleride Red Switch kullanmakta. @xPanda

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,551
İsim
Enes Bahadır
Adı üstünde mekanik klavye ses yapacak çıt çıt çıt. Sesten rahatsız oluyorsan red switch alma. Git normal silent bi klavye al. Bende blue switch var rahatsız edici değil bence. Kişiye göre değişir tabii ki bu.

xPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
Emir
Instagram
emir.barik
Steam
emiradarbarik49
Facebook
emiradarbarik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adı üstünde mekanik klavye ses yapacak çıt çıt çıt. Sesten rahatsız oluyorsan red switch alma. Git normal silent bi klavye al. Bende blue switch var rahatsız edici değil bence. Kişiye göre değişir tabii ki bu.
hm sağol ben red ile blue sadece renk farkı sanıyordum :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Uğurcan Öksüz
Herkes red switch tavsiye ediyor sebebini öğrenebilir miyim mavi ile aralarında ne fark var ki ?
Ses yok abi Blue güzel geliyor ama 1 2 ay sonra sıkıyor ve ailecek kalıyorsan tak taktak o ses çok sıkıyor evi ondan Red alıp kafan rahat oluyr

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Uğurcan Öksüz
Dediğin saçma ama blue ile red arasında dağlar kadar fark var unutma

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,551
İsim
Enes Bahadır
Dediğin saçma ama blue ile red arasında dağlar kadar fark var unutma
Dağlar kadar fark dediğin ? Biri click click ince ses yapıyor diğeri daha tok ama daha sessiz çıkarıyor sesi ve basımı daha yumuşak. Dağlar kadar fark bu mu ? 2 switchide kullandım ben. Tepki süresi önemli olan klavyede oyuncuysan. Switch rengi de bu tepki süresine etki etmiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Uğurcan Öksüz
Dağlar kadar fark dediğin ? Biri click click ince ses yapıyor diğeri daha tok ama daha sessiz çıkarıyor sesi ve basımı daha yumuşak. Dağlar kadar fark bu mu ? 2 switchide kullandım ben. Tepki süresi önemli olan klavyede oyuncuysan. Switch rengi de bu tepki süresine etki etmiyor.
Sesten bahsediyoruz ama biz biri sesli biri ona kıyasla daha az ses çıkarıyor hissiyatıda mavinin hissiyatı daha güzel kırmızıya göre ama ses farkı işte

Toretto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Özgür Özgün
Daha az ses için tercih ediliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular