hm sağol ben red ile blue sadece renk farkı sanıyordumAdı üstünde mekanik klavye ses yapacak çıt çıt çıt. Sesten rahatsız oluyorsan red switch alma. Git normal silent bi klavye al. Bende blue switch var rahatsız edici değil bence. Kişiye göre değişir tabii ki bu.
Ses yok abi Blue güzel geliyor ama 1 2 ay sonra sıkıyor ve ailecek kalıyorsan tak taktak o ses çok sıkıyor evi ondan Red alıp kafan rahat oluyrHerkes red switch tavsiye ediyor sebebini öğrenebilir miyim mavi ile aralarında ne fark var ki ?
Dediğin saçma ama blue ile red arasında dağlar kadar fark var unutmaAdı üstünde mekanik klavye ses yapacak çıt çıt çıt. Sesten rahatsız oluyorsan red switch alma. Git normal silent bi klavye al. Bende blue switch var rahatsız edici değil bence. Kişiye göre değişir tabii ki bu.
Dağlar kadar fark dediğin ? Biri click click ince ses yapıyor diğeri daha tok ama daha sessiz çıkarıyor sesi ve basımı daha yumuşak. Dağlar kadar fark bu mu ? 2 switchide kullandım ben. Tepki süresi önemli olan klavyede oyuncuysan. Switch rengi de bu tepki süresine etki etmiyor.Dediğin saçma ama blue ile red arasında dağlar kadar fark var unutma
Sesten bahsediyoruz ama biz biri sesli biri ona kıyasla daha az ses çıkarıyor hissiyatıda mavinin hissiyatı daha güzel kırmızıya göre ama ses farkı işteDağlar kadar fark dediğin ? Biri click click ince ses yapıyor diğeri daha tok ama daha sessiz çıkarıyor sesi ve basımı daha yumuşak. Dağlar kadar fark bu mu ? 2 switchide kullandım ben. Tepki süresi önemli olan klavyede oyuncuysan. Switch rengi de bu tepki süresine etki etmiyor.