Neden Red Switch

Blue Switch çok fazla ses çıkarıyor. Red Switch daha tok ve tatlı ses isteyenler için gerçekten iyi bir tercih oluyor.
O yüzden baktığın zaman piyasada büyük markaların premium modelleride Red Switch kullanmakta. @xPanda

Adı üstünde mekanik klavye ses yapacak çıt çıt çıt. Sesten rahatsız oluyorsan red switch alma. Git normal silent bi klavye al. Bende blue switch var rahatsız edici değil bence. Kişiye göre değişir tabii ki bu.

Adı üstünde mekanik klavye ses yapacak çıt çıt çıt. Sesten rahatsız oluyorsan red switch alma. Git normal silent bi klavye al. Bende blue switch var rahatsız edici değil bence. Kişiye göre değişir tabii ki bu.
hm sağol ben red ile blue sadece renk farkı sanıyordum :)

Dediğin saçma ama blue ile red arasında dağlar kadar fark var unutma

Dediğin saçma ama blue ile red arasında dağlar kadar fark var unutma
Dağlar kadar fark dediğin ? Biri click click ince ses yapıyor diğeri daha tok ama daha sessiz çıkarıyor sesi ve basımı daha yumuşak. Dağlar kadar fark bu mu ? 2 switchide kullandım ben. Tepki süresi önemli olan klavyede oyuncuysan. Switch rengi de bu tepki süresine etki etmiyor.

Dağlar kadar fark dediğin ? Biri click click ince ses yapıyor diğeri daha tok ama daha sessiz çıkarıyor sesi ve basımı daha yumuşak. Dağlar kadar fark bu mu ? 2 switchide kullandım ben. Tepki süresi önemli olan klavyede oyuncuysan. Switch rengi de bu tepki süresine etki etmiyor.
Sesten bahsediyoruz ama biz biri sesli biri ona kıyasla daha az ses çıkarıyor hissiyatıda mavinin hissiyatı daha güzel kırmızıya göre ama ses farkı işte

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,296
Üyeler
197,428
Son üye
elifinki
Geri