Tamamdır, yakında USB bellek alıp güncellemesini yaparım.Açılışa BİOS güncel olması etki eder, bir kere B450 anakart ile başıma gelmişti BİOS güncelledim Chipset güncelledim ama hala bir değişim yoktu BİOS pili söküp taktığımda düzeldi. Genelde yavaş açılma bu 3 neden ile alakalı olur.
Ama benim sürem 3.6 ?Açılışa BİOS güncel olması etki eder, bir kere B450 anakart ile başıma gelmişti BİOS güncelledim Chipset güncelledim ama hala bir değişim yoktu BİOS pili söküp taktığımda düzeldi. Genelde yavaş açılma bu 3 neden ile alakalı olur.
biosun güncel olup olmadığını nasıl ve nasıl güncelleyeceğimAçılışa BİOS güncel olması etki eder, bir kere B450 anakart ile başıma gelmişti BİOS güncelledim Chipset güncelledim ama hala bir değişim yoktu BİOS pili söküp taktığımda düzeldi. Genelde yavaş açılma bu 3 neden ile alakalı olur.
Bende MSI anakart var 8 saniye Windows gelmesi.MSI anakartlarda geç açılıyomuş windowsda. Bilen var mı? 17-20 saniye diyorlar.
3.6 yazıdm zaten hocamSSD ile veya BIOS ile alakalı bir problem yok. Windows ta sorun var.
Alıntıyı görüntüle
Kaç burası?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende MSI anakart var 8 saniye Windows gelmesi.
Anakart ve ssd modelin nedir?SSD ile veya BIOS ile alakalı bir problem yok. Windows ta sorun var.
Alıntıyı görüntüle
Kaç burası?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende MSI anakart var 8 saniye Windows gelmesi.
Laptop olduğu için anakart belli değil SSD Samsung PM981A 512GB 3500MB-3000MB/S SSD MZVLB512HBJQ Fiyatı (hepsiburada.com)Anakart ve ssd modelin nedir?
Gördüm de emin olmak istedim çok düşük geldi. Sorun Windows da gibi. Arama yerine MSConfig yazın,3.6 yazıdm zaten hocam
Zaman aşımı ne oluyor?Gördüm de emin olmak istedim çok düşük geldi. Sorun Windows da gibi. Arama yerine MSConfig yazın,
Alıntıyı görüntüle
Bu şekilde yap burayı. Olması lazım.
Yine 30Gördüm de emin olmak istedim çok düşük geldi. Sorun Windows da gibi. Arama yerine MSConfig yazın,
Alıntıyı görüntüle
Bu şekilde yap burayı. Olması lazım.