Diyanet'in maaşıda faizlerden geliyor dostum haram yerken iyiler.Kesinleşti mi? Diyanet kriptoya haram dememiş miydi? Kimse yanlış anlamasın siyasi bir şey demiyorum. O işlere girmem ben.
Diyanet'in maaşıda faizlerden geliyor dostum haram yerken iyiler.Kesinleşti mi? Diyanet kriptoya haram dememiş miydi? Kimse yanlış anlamasın siyasi bir şey demiyorum. O işlere girmem ben.
Diyanet doğru bir kaynak değil hüküm açısından.Diyanet'in maaşıda faizlerden geliyor dostum haram yerken iyiler.
Nasıl diyanet doğru değil?_Diyanet doğru bir kaynak değil hüküm açısından.
Başka kaynaklardan araştırma yapmanızı öneririm .
Hayır. kripto para caizdir.Kesinleşti mi? Diyanet kriptoya haram dememiş miydi? Kimse yanlış anlamasın siyasi bir şey demiyorum. O işlere girmem ben.
Tek bu konu hakkında bahsetmiyorum genel olarak yanlış hükümlerde bulunan bir kurum.Nasıl diyanet doğru değil?_
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır. kripto para caizdir.
“Kullanıcılar arasında değişim ya da kıymet ölçüsü olarak genel kabul gören, kaynağı itibariyle kullanıcılara güven veren her türlü paranın kullanımı caizdir."
Diyanet'in verdiği cevap.
BTC yi bedavadan (!) elde edip satıyorlar. Kısacası bizim gibi 1000 TL sermaye ile yatırım yapacaklarına daha .ok harcayıp sürekli BTC vb yi bedavadan elde ediyrlar.Şu sıralar her yerde BTC , Ethereum vs miningleri yapsam kârım ne olur ? Tek kartla zengin olur muyum ? Bu gibi olayları her yerde görüyorum karşıma çıkıyor.
Neden şu zamanlarda türedi ?
İnsanlar neden bunu yapıyor ?