Nedir bu mining dalgası ?

Ah Elon Musk, adam sadece Whatsapp yerine başka bir uygulama kullanıyorum dedi, o uygulamanın borsa hisseleri %2000 uçtu.
Tek kartla zengin olamazsın, kartın boşu boşuna ömrünü yersin.
Ben yatırım olarak Türkiye bu sene içerisinde kendi kripto parasını çıkarınca, en az 1000TL atmayı düşünüyorum.
20210109_104959.jpg

Şu sıralar her yerde BTC , Ethereum vs miningleri yapsam kârım ne olur ? Tek kartla zengin olur muyum ? Bu gibi olayları her yerde görüyorum karşıma çıkıyor.
Neden şu zamanlarda türedi ?
İnsanlar neden bunu yapıyor ?
bu zamanlarda değil kanka 2017 en populer anıydı... Gireceksen 5bin seni kurtarmaz buyuk butceyle girmelisin. Ki onun yaninda hesaplaman ve bilmen gerekenler ;
Sistemde ariza cikarsa ne yapacagim?
Elektrik faturasi ortalama ne olur?
Kazdigim maden deger kaybeder mi?
Elimdeki madenleri ne zaman satmam gerekiyor?

Bunlarla ilgili yapilmasimi lazim yoksa borsaya mi girmeliyim ? diye bir konu acacagim yarari olur diye dusunuyorum

bu zamanlarda değil kanka 2017 en populer anıydı... Gireceksen 5bin seni kurtarmaz buyuk butceyle girmelisin. Ki onun yaninda hesaplaman ve bilmen gerekenler ;

Bunlarla ilgili yapilmasimi lazim yoksa borsaya mi girmeliyim ? diye bir konu acacagim yarari olur diye dusunuyorum
sitede bazi arkadaşlar copy paste ve bazıları da uçuk kaçık hayaller kurup yazıya döküyor.

Mining yapmak isteyen kimse bunu düşünmüyor işte. :(
Sonra batıyor gidiyor sağda solda bitcoin balon diyorlar. :cautious:

sitede bazi arkadaşlar copy paste ve bazıları da uçuk kaçık hayaller kurup yazıya döküyor.
fazla itibar etmeyin yaş kitlemiz 14den başlıyor hemen hemen...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mining yapmak isteyen kimse bunu düşünmüyor işte. :(
Sonra batıyor gidiyor sağda solda bitcoin balon diyorlar. :cautious:
https://forum.donanimarsivi.com/konu/bitcoin-altcoin-ve-platformlar-1.246829/
kanka buradaka herkese detayina kadar giricem serilere bakip keyfini cikar

Meksika dalgassıııı nın mining versiyonu, her sene belli zamanlarda patlıyor böle işte.

5700XT veya Vega64 biosu atılmış bir Vega56 ın veya RTX 3060 Ti/3070/3080 in yoksa tek kartla hiç kar edemezsin nerdeyse

Kesinleşti mi? Diyanet kriptoya haram dememiş miydi? Kimse yanlış anlamasın siyasi bir şey demiyorum. O işlere girmem ben.
Diyanet kripto paraya haram dedi ama ticaret dışında kullanılan yerlerde haram dedi sanırım.
Açıkçası beni çok ilgilendirmiyor bu, küçük bir yatırım yapacağım çıkınca uzun vadede belki işe yarar. Ve evet kesinleşti diye biliyorum, bu çağda geri kalmamak için çıkması güzel olacak.

Diyanet kripto paraya haram dedi ama ticaret dışında kullanılan yerlerde haram dedi sanırım.
Açıkçası beni çok ilgilendirmiyor bu, küçük bir yatırım yapacağım çıkınca uzun vadede belki işe yarar. Ve evet kesinleşti diye biliyorum, bu çağda geri kalmamak için çıkması güzel olacak.
Aynen öyle , küçük bi yatırım yapacağım kaç atarım bilmiyorum ama atacağım bişeyler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,225
Üyeler
186,721
Son üye
userilhanss
Geri