Neler Yeni

Nedir bu mining dalgası ?

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ah Elon Musk, adam sadece Whatsapp yerine başka bir uygulama kullanıyorum dedi, o uygulamanın borsa hisseleri %2000 uçtu.
Tek kartla zengin olamazsın, kartın boşu boşuna ömrünü yersin.
Ben yatırım olarak Türkiye bu sene içerisinde kendi kripto parasını çıkarınca, en az 1000TL atmayı düşünüyorum.
20210109_104959.jpg

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Türkiye bu sene içerisinde kendi kripto parasını çıkarınca
Kesinleşti mi? Diyanet kriptoya haram dememiş miydi? Kimse yanlış anlamasın siyasi bir şey demiyorum. O işlere girmem ben.

lawlian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Melih
Instagram
melihcan.u
Şu sıralar her yerde BTC , Ethereum vs miningleri yapsam kârım ne olur ? Tek kartla zengin olur muyum ? Bu gibi olayları her yerde görüyorum karşıma çıkıyor.
Neden şu zamanlarda türedi ?
İnsanlar neden bunu yapıyor ?
bu zamanlarda değil kanka 2017 en populer anıydı... Gireceksen 5bin seni kurtarmaz buyuk butceyle girmelisin. Ki onun yaninda hesaplaman ve bilmen gerekenler ;
Sistemde ariza cikarsa ne yapacagim?
Elektrik faturasi ortalama ne olur?
Kazdigim maden deger kaybeder mi?
Elimdeki madenleri ne zaman satmam gerekiyor?

Bunlarla ilgili yapilmasimi lazim yoksa borsaya mi girmeliyim ? diye bir konu acacagim yarari olur diye dusunuyorum

lawlian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Melih
Instagram
melihcan.u
bu zamanlarda değil kanka 2017 en populer anıydı... Gireceksen 5bin seni kurtarmaz buyuk butceyle girmelisin. Ki onun yaninda hesaplaman ve bilmen gerekenler ;

Bunlarla ilgili yapilmasimi lazim yoksa borsaya mi girmeliyim ? diye bir konu acacagim yarari olur diye dusunuyorum
sitede bazi arkadaşlar copy paste ve bazıları da uçuk kaçık hayaller kurup yazıya döküyor.

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Mining yapmak isteyen kimse bunu düşünmüyor işte. :(
Sonra batıyor gidiyor sağda solda bitcoin balon diyorlar. :cautious:

lawlian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Melih
Instagram
melihcan.u
sitede bazi arkadaşlar copy paste ve bazıları da uçuk kaçık hayaller kurup yazıya döküyor.
fazla itibar etmeyin yaş kitlemiz 14den başlıyor hemen hemen...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mining yapmak isteyen kimse bunu düşünmüyor işte. :(
Sonra batıyor gidiyor sağda solda bitcoin balon diyorlar. :cautious:
https://forum.donanimarsivi.com/konu/bitcoin-altcoin-ve-platformlar-1.246829/
kanka buradaka herkese detayina kadar giricem serilere bakip keyfini cikar

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Meksika dalgassıııı nın mining versiyonu, her sene belli zamanlarda patlıyor böle işte.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
5700XT veya Vega64 biosu atılmış bir Vega56 ın veya RTX 3060 Ti/3070/3080 in yoksa tek kartla hiç kar edemezsin nerdeyse

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kesinleşti mi? Diyanet kriptoya haram dememiş miydi? Kimse yanlış anlamasın siyasi bir şey demiyorum. O işlere girmem ben.
Diyanet kripto paraya haram dedi ama ticaret dışında kullanılan yerlerde haram dedi sanırım.
Açıkçası beni çok ilgilendirmiyor bu, küçük bir yatırım yapacağım çıkınca uzun vadede belki işe yarar. Ve evet kesinleşti diye biliyorum, bu çağda geri kalmamak için çıkması güzel olacak.

SquizzySP

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Fatih Yeşil
Diyanet kripto paraya haram dedi ama ticaret dışında kullanılan yerlerde haram dedi sanırım.
Açıkçası beni çok ilgilendirmiyor bu, küçük bir yatırım yapacağım çıkınca uzun vadede belki işe yarar. Ve evet kesinleşti diye biliyorum, bu çağda geri kalmamak için çıkması güzel olacak.
Aynen öyle , küçük bi yatırım yapacağım kaç atarım bilmiyorum ama atacağım bişeyler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,083
Üyeler
166,690
Son üye
forzx
Top Bottom