$ilent
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
Merhaba dostlar
, Bu incelememiz de Bir PC oyunu olan Need For Speed (2015-2016) uzunca oynayan ve hastası olan biri olarak deneyimlerimi aktarıcam
:
Oyunumuz sadece PC de değil tabikide PS4 ve XBOX ONE da mevcut.
Need for speed serisi çoğumuzun bildiği, sevdiği hatta hastası olduğu, bir kesimin çocukluğunun eğlencesi olan (Bende dahil
) bir oyun serisi. Bu incelememizde de 2015 yılında çıkmış olup, 2016 yılındada ufak güncellemeler alan son sürüm Need for speed 2016 yı inceliyeceğiz. Geliştiricisi Electronic arts ın alt kuruluşu olan EA Gothenburg tarafından yapılmış olan Arcade Open World bir araba yarışı oyunudur. Ben oyunu bir kaç yıl önce almıştım hala oynarım ara ara
, biraz oyalanarak 32 saatte bitirdim oyunun tüm hikayesini, çok rahat 25 saatede bitirilir fakat biraz zorlayabilir ben iyice upgrade yapıp yavaşça bitirmek istedim tadını çıkarmak için
. Oyunun hikayesi oyun animasyonu olarak değilde gerçek hayatta yapılmış çekimlerde geçmektir, gayet iyi olmuş açıkcası ben çok beğendim, tabii zevkler ve renkler tartışılmaz
,
Oyunun hikayesinin bir sahnesinden görüntü:
En sağdaki sapkalı favorim Spike
.
Oyunun hikayesini olabildiğince spoiler vermeden üstünden geçmek gerekir ise, klasik Need for speed ruhu
, sokak yarışları ile bolca görev yapıyoruz ve boss olarakda büyük üstad şöförler ile kapışıyoruz örneğin
Ken block gibi
ve dahası da mevcut fazla anlatmayayım oraları
. Oyunun hikayesi, Need for speed Payback ile birleşmekte Outlaw takma adına sahip bir dostumuz sayesinde
.
Polis amcaylada bir foto atayım
.
Oyunun grafiklerini ilk gördüğüm zaman kendisine aşık etmişti <3, hatta gidip sistemimi sırf bu oyuna göre güncellemiştim
. Oyunun fiziklerine değinir isek drift yapması çok zevkli. gazlamak zaten NFS in temeli
. Tek sevmediğim huyu yeni tamir ettirdiğim arabanın bir yerini ufak bir sürtünce gereksiz fazla çizilmiş göstermesi (çok takılıcak bir detay değil
). Araç çeşitliliği gayet yeterli, oyunun yapay zekası ise beni zorliyacak derecedeydi ki yıllardır tüm serisini oynadığım oyunun beni ilk kez bu kadar zorladığını gördüm (zorluğu biraz yüksek tutuyorum kolayda nasıldır bilmiyorum).
Oyunun önerilen sistem gereksinimleri ise:
Okuyup yorum yapmayı unutmayın, Teşekkürler
.
Oyunumuz sadece PC de değil tabikide PS4 ve XBOX ONE da mevcut.
Need for speed serisi çoğumuzun bildiği, sevdiği hatta hastası olduğu, bir kesimin çocukluğunun eğlencesi olan (Bende dahil
Oyunun hikayesinin bir sahnesinden görüntü:
En sağdaki sapkalı favorim Spike
Oyunun hikayesini olabildiğince spoiler vermeden üstünden geçmek gerekir ise, klasik Need for speed ruhu
Ken block gibi
Polis amcaylada bir foto atayım
Oyunun grafiklerini ilk gördüğüm zaman kendisine aşık etmişti <3, hatta gidip sistemimi sırf bu oyuna göre güncellemiştim
Oyunun önerilen sistem gereksinimleri ise:
- Processor: Intel Core i5-4690 or equivalent with 4 hardware threads
- Memory: 8GB RAM
- Graphics Card: Nvidia GeForce GTX 970 4GB, AMD Radeon R9 290 4GB, or equivalent DX11 compatible GPU with 4GB of memory
- Hard Drive: 30GB free space
Okuyup yorum yapmayı unutmayın, Teşekkürler