Need for speed oyun önerisi

NFS Payback Standart Edition ile Deluxe Edition farkı nedir arkadaşlar ? Hangisi alınmalı ?

Need for speed (2015) Online tabanlı oyun ilk bir kaç saat saracak sonra sıkıcı olacak. Sırf şehirde Civic ile turlamak için girip çıkıyorum. Haricinde oyunu bıraktım.❌

Hikaye ve fiyat açısından Payback tavsiye ederim. Xboxta epey vakit geçirmiştim. Yanına Heat fena olmaz. İlk başlarda Heat oyununda aracını güçlendirmek gerektiği için biraz sıkıcı ve yavaş olabiliyor. ❌

Rivals, Hot Pur. Most wanted ise kolleksiyon ve arada takılmak için alıp kenarda durur.✍️

Unbound oynuyorum buglar yüzünden oyunu kaldırdım. Güncellemeler ile düzeldi ise saracaktır. 🫡

Bütün oyunlarını almış NFS hastası birisi olarak yazdım 😁
Hocam NFS heat hikayesinden bir şey anlamadım biraz hikaye istiyorum payback almalı mıyım ? Bide benim hikaye yarım kaldı galiba, benim karakter birşeyler söylüyor ownplace felan kızda don't listen to him diyo ne yapmam lazım

Ben need for speed 2015 oynadım. Hikaye güzel ama oyun çok zor. Hikaye zaten film gibi yapılmış.

Arkadaşlar neresi burası fiyatlar böyle ucuz

Hocam NFS heat hikayesinden bir şey anlamadım biraz hikaye istiyorum payback almalı mıyım ? Bide benim hikaye yarım kaldı galiba, benim karakter birşeyler söylüyor ownplace felan kızda don't listen to him diyo ne yapmam lazım
Hocam Heat bende hiç sarmadı iki araç aldım biraz baktım hikaye filan patates diyip sildim.

Payback üç eleman ile güzel vakit geçiyor. Hikaye ve görevler fena değildi. Bu fiyata bedava diyorum. Araçları son seviyeye çıkartınca polis filan yetişemiyor. 😁 Yan görevler filan derken epey vakit geçirirsiniz.

Geri