MüslümGürses
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
Güzel oyunsorum yukarda var ise bu oyunu oynayan online oynayalım.
Sarıyooorr
Güzel oyunsorum yukarda var ise bu oyunu oynayan online oynayalım.
bende forza horizon 3 ü 100tl ye aldım 1 ay sonra forza horizon 4 çıktıBende Forza Horizon 3 var 4 alacağım İnşAllah yakın zaman da.
forza kaldırmıyoroyun güzel arkadaşlarla sarıyor konsoldan oynadım baya para fln kastım ama forza horizon serisini öneriri
:/bende forza horizon 3 ü 100tl ye aldım 1 ay sonra forza horizon 4 çıktı
Heat varken Forza'ya ayıp olmuş.Evet onuda sildim forzada takılıyorum.
sende varsa oynayalım online.Güzel oyun
Sarıyooorr
sorum yukarda var ise bu oyunu oynayan online oynayalım.
bilgisayarım zor payback kaldırıyor heat hem çok pahalı hem de açmaz, evet o polisler çok kötü ya keşke olmsaydı. forza alacaktım ama demosu nu kaldırmıyor yani bilgisayar kaldırmıyor.Payback 'i iki defa bitirdim ama eski sürümlerinde. Şuan baya yeni şeyler eklenmiş Payback'e.
Heat gir daha iyi, en azından polisler ile uğraşması eğlenceli, payback tamamen hikaye üzerine kurulmuş bir yarış oyunu.
İlla yarış atmak istiyorum dersen nfs oyunlarını tavsiye etmem, nfs 2015'ten sonra baya batırdılar oyunu, toparlamaya çalışıyorlar.
Forza Horizon 4 girebilirsin veya biraz eski olsa bile crew hala güzel bir oyun.
ben öyle bir şey görmedim olabilir.Online hile kaynıyordu en son millet çarpışan arabaya çevirmişti işi.
bilgisayarım zor payback kaldırıyor heat hem çok pahalı hem de açmaz, evet o polisler çok kötü ya keşke olmsaydı. forza alacaktım ama demosu nu kaldırmıyor yani bilgisayar kaldırmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben öyle bir şey görmedim olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
gtx750 den üstü ekran kart isteyen oyunlarda benim bilgisayarım kaldırmıyor.
Olur hocam 1 hafta içinde yeni Setup tamamlıyorumsende varsa oynayalım online.