need for speed payback oynayan var mı?

Bende Forza Horizon 3 var 4 alacağım İnşAllah yakın zaman da.

Payback 'i iki defa bitirdim ama eski sürümlerinde. Şuan baya yeni şeyler eklenmiş Payback'e.
Heat gir daha iyi, en azından polisler ile uğraşması eğlenceli, payback tamamen hikaye üzerine kurulmuş bir yarış oyunu.

İlla yarış atmak istiyorum dersen nfs oyunlarını tavsiye etmem, nfs 2015'ten sonra baya batırdılar oyunu, toparlamaya çalışıyorlar.

Forza Horizon 4 girebilirsin veya biraz eski olsa bile crew hala güzel bir oyun.

Payback 'i iki defa bitirdim ama eski sürümlerinde. Şuan baya yeni şeyler eklenmiş Payback'e.
Heat gir daha iyi, en azından polisler ile uğraşması eğlenceli, payback tamamen hikaye üzerine kurulmuş bir yarış oyunu.

İlla yarış atmak istiyorum dersen nfs oyunlarını tavsiye etmem, nfs 2015'ten sonra baya batırdılar oyunu, toparlamaya çalışıyorlar.

Forza Horizon 4 girebilirsin veya biraz eski olsa bile crew hala güzel bir oyun.
bilgisayarım zor payback kaldırıyor heat hem çok pahalı hem de açmaz, evet o polisler çok kötü ya keşke olmsaydı. forza alacaktım ama demosu nu kaldırmıyor yani bilgisayar kaldırmıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Online hile kaynıyordu en son millet çarpışan arabaya çevirmişti işi.
ben öyle bir şey görmedim olabilir.

gtx750 den üstü ekran kart isteyen oyunlarda benim bilgisayarım kaldırmıyor.

bilgisayarım zor payback kaldırıyor heat hem çok pahalı hem de açmaz, evet o polisler çok kötü ya keşke olmsaydı. forza alacaktım ama demosu nu kaldırmıyor yani bilgisayar kaldırmıyor.

ben öyle bir şey görmedim olabilir.

gtx750 den üstü ekran kart isteyen oyunlarda benim bilgisayarım kaldırmıyor.

En son bi kaç gün önce yüklemiştim online da artık pek kişi kalmadığından görmemişşindir :D.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,728
Üyeler
191,153
Son üye
efe61
Geri