farklıdıroyunu yeni bitirdim gerçekten çok keyifliydi ve onlinesine girmek istedim fakat onlinesinde kimsenin olmadıgını fark ettim sebebi benmiyim yoksa farklı bir nedeni var mıAlıntıyı görüntüle
Oyun beğenilmediği için oynayan yoktur.oyunu yeni bitirdim gerçekten çok keyifliydi ve onlinesine girmek istedim fakat onlinesinde kimsenin olmadıgını fark ettim sebebi benmiyim yoksa farklı bir nedeni var mıAlıntıyı görüntüle
forza 5 oynuyorum fakat ne bileyim nfs atmosferi çok keyifli geliyor banabende oyunu çok beğenmiştim. 35 saat keyifle oynadım. Ama sıfırdan online kasmaya hiç gerek yok bence. Onun yerine forza 4 veya 5 oynasanız daha iyi
Yani evet öyle ama 35 saat uğraşıp 4 tane milyonluk araç kasmışım o kadar . Hikaye girip sıfırdan araç modifiye etmek pek heyecanlı gelemdi bana. Ama hikayesinde geçirdim 35 saati sonuna kadar hakediyor .forza 5 oynuyorum fakat ne bileyim nfs atmosferi çok keyifli geliyor bana
katılıyorumYani evet öyle ama 35 saat uğraşıp 4 tane milyonluk araç kasmışım o kadar . Hikaye girip sıfırdan araç modifiye etmek pek heyecanlı gelemdi bana. Ama hikayesinde geçirdim 35 saati sonuna kadar hakediyor .