Bir arkadaşımın önerisi üzerine neoforza ram aldım daha elime ulaşmadı ama herkes keşke almasaydın filan diyor sizce nasıl bir ram beni üzermi
RAM LİNK:
RAM LİNK:
Fiyat performans ürünüdür ancak o fiyata crucial ballistix alınabilirdiBir arkadaşımın önerisi üzerine neoforza ram aldım daha elime ulaşmadı ama herkes keşke almasaydın filan diyor sizce nasıl bir ram beni üzermi
RAM LİNK:
Arada 50tl varFiyat performans ürünüdür ancak o fiyata crucial ballistix alınabilirdi
3000 MHZ olanı 315, kaliteli çipleri sayesinde çok rahat 3600 yapılabiliyor.Arada 50tl var
herkes aynısını diyor ama ballistix önermeyende çok kişi var ne yapıcağımı şaşırdımCrucial Ballistix alsan daha iyi olurdu ama bu da üzmez.
Neo forza da rahatlıkla yapılıyor3000 MHZ olanı 315, kaliteli çipleri sayesinde çok rahat 3600 yapılabiliyor.
Ballistix'i kim önermiyor?herkes aynısını diyor ama ballistix önermeyende çok kişi var ne yapıcağımı şaşırdım
Neoforza yı arkadaşım 3000mhz cl15 ten 3600mhz cl16 ya çıkartmıştı ama ben pek anlamıyorum3000 MHZ olanı 315, kaliteli çipleri sayesinde çok rahat 3600 yapılabiliyor.
Forumlarda çoğu insan önermiyor okumama gibi sıkıntıları varmışBallistix'i kim önermiyor?
Ballistix olsa daha iyi olurdu dememize bakmayın, o ram'lerde gayet kalitelidirNeoforza yı arkadaşım 3000mhz cl15 ten 3600mhz cl16 ya çıkartmıştı ama ben pek anlamıyorum