Remi
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,484
Bu video bağırıyor ben kurguyum diye bağırıyor adam almış ampülü öteki odaya takıyor bunun ciddiye alınmasının sebebi halkımız ironi kavramından anlamıyor
Bu video bağırıyor ben kurguyum diye bağırıyor adam almış ampülü öteki odaya takıyor bunun ciddiye alınmasının sebebi halkımız ironi kavramından anlamıyor
valla var, kan tahlili demissin madde sonsuza kadar kanda kalmiyor, kalp krizi demissin erken mudahale ile kurtulma ihtimali var, video atabiliyor demissin adam kendi diyor ''sabah aksam video editledim ama semptomlar yeni basladi'' diye, nerden almis olabilir demissin turkiyede cok yaygin, akraba demissin hepsi destek vermek zorunda degil... biz en iyisi umarim isler yoluna girer diyeliimkanka 10 senedir ictigini söylüyor ve 10 sene uzun bir zaman. sorularımın cogunun cevabıda yok o kadar tanidigini var hicbirimi yardim etmiyor
yani bence değil videolarını izleyerek büyüdüm bir yerde ve cidden farklı bir noktaya gidiyor.Videolarında 100ü aşkin akrabası oldugunu belirtliyorve bi o kadar cevresi var. hicmi birkacı yardim etmiyor? ailesi 10 senedir uyusturucu ictigini nasil anlamadi? kan tahlilindede mi gözükmedi? nereden temin ediyordu mesela? nasil yakayi ele vermedi? kalp krizi gecirdiginde neden ölmedi? o anda da ölebilirdi? ölüm döşeğindeki birisi nasil ''LA ÖLÜYOM'' temali videodan sonra ''İnsanliktan utanmama çeliöç bölüm 98...'' videosu atabiliyor? bu sosyal deneyi yapabilecek potansiye sahip ilk kisi de saniye ve kendisi yaklasik 9-10 aydir video paylasmadi. diger elestiri kanallari bu süre zarfinda daha sessizdi
şimdi dediklerinden sonra mantıklı geldi çok hatırlamıyorum ama galiba taktıkları makinenin görseli ya vardı ya yoktu . Açıkçası o kadar ileri gittiyse hiçbir şey yokken sosyal deney dinlemem basarım banı çünkü bu araştırma amacı güden bir ekiple yapmıyorsun kendince yapıyorsun , kendince eğleniyorsun . Evet elbet videolarda başka yerlerde bu deney geçer ve yararlanılır ama ben saniye dışında bunu yapan bir kişiyi daha fazla samimi bulamam , aklından geçirdiği fikirleri düşündükçede ayar eder . Ayrıca insanların kendisine para attığını söylüyordu , bu video işleri falanda onun içinmiş ... Eğer yalansa düpedüz dolandırıcılıkVideolarında 100ü aşkin akrabası oldugunu belirtliyorve bi o kadar cevresi var. hicmi birkacı yardim etmiyor? ailesi 10 senedir uyusturucu ictigini nasil anlamadi? kan tahlilindede mi gözükmedi? nereden temin ediyordu mesela? nasil yakayi ele vermedi? kalp krizi gecirdiginde neden ölmedi? o anda da ölebilirdi? ölüm döşeğindeki birisi nasil ''LA ÖLÜYOM'' temali videodan sonra ''İnsanliktan utanmama çeliöç bölüm 98...'' videosu atabiliyor? bu sosyal deneyi yapabilecek potansiye sahip ilk kisi de saniye ve kendisi yaklasik 9-10 aydir video paylasmadi. diger elestiri kanallari bu süre zarfinda daha sessizdi