Neler Yeni

Nerelerde indirim başlayacak ?

FIRTlNA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Korhan KÖROĞLU
Selam forum

nerelerde indirim başlıcak benim bir bildiğim yarın 19.00 İtopya indirimi

Başka yerler varmıdır blackfriday indirimine girecek, özellikle de monitör ve işlemci satan bir yer varsa bildiğiniz benimle paylaşırmıısnız indirim kovalayayım

pxnouma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Numan Ceylan
İnceheab

cukumera21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Hasan Kaya
Selam forum

nerelerde indirim başlıcak benim bir bildiğim yarın 19.00 İtopya indirimi

Başka yerler varmıdır blackfriday indirimine girecek, özellikle de monitör ve işlemci satan bir yer varsa bildiğiniz benimle paylaşırmıısnız indirim kovalayayım
incehesap var kanka her cuma fena indirime giriyor oyuncu ekipmanları.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Fena indirim? Biz neden göremiyoruz son 1 1,5 yıldır doğru düzgün bir indirim gaming gecesinde

Zechion

80+ Silver
İncehesapta tek bir kere fena bir indirim olmuştu onu da kaçırmıştım. Gaming Gecesi tekrar geri geldiğinde ilk hafta 1000 liraya 144hz bir monitör satılmıştı. Onun dışında çok fena bir indirim görmedim. Genelde akakçede yazınca çıkan fiyatlarla aynı fiyatlara düşüyor.

FIRTlNA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Korhan KÖROĞLU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İncehesapta tek bir kere fena bir indirim olmuştu onu da kaçırmıştım. Gaming Gecesi tekrar geri geldiğinde ilk hafta 1000 liraya 144hz bir monitör satılmıştı. Onun dışında çok fena bir indirim görmedim. Genelde akakçede yazınca çıkan fiyatlarla aynı fiyatlara düşüyor.
kesinlikle katılyıroum 15 kez kontrol etmişimdir en az dediğiniz gibi 1000 lira aşağısı 50tl ya oynuyor oynamıyor, 5000 üstü pahalı ürünlerderde 200-400tl oynar oynamaz bence cuma gaming indirimleri yalan . fakat burada kasım indirimleri özel durumu var ona güvenerek bakalım ne yapacaklar

TeknoAdam

80+
Bir kez 5800x sattılar cuma gecesinde. O zaman piyasası 6500 liraydı. Oradaki fiyat 4500 liraydı. Onun dışında haftalarca hatta aylarca hiçbir şey görmedim.

Top Bottom