Neler Yeni

🔥İndirim 🔥NESCAFÉ Fine Blend Kahve 70 gr 36TL🔥

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mustafa Yeşilyurt
4 tane çektim

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Taşlıova
Son kullanma tarihlerine 3 4 ay var yazmıs biri 15 tane fazla olmasın
Eğer öyle bir durum olursa Amazon iade alıyor hocam, daha önce birkaç kez başıma geldi iade etmiştim sorun çıkmadı. Son bir ayda gıdada atıştırmalık, süt tozu, filtre kahve etc. bir çok ürün aldım Amazon dan ve hepsi 2026-2027 tarihliydi. Tersi bir durum olursa da sıkıntı yok iade ederim :) Ürün yarın elime ulaşacak son durum hakkında burdan hatırlatın bilgi paylaşayım..
P.s: Sonradan 10 tane daha aldım yani 25... (Ofiste de kullanım amacıyla toplu alıyoruz ürünleri, sadece kişisel tüketim amaçlı değil...)

Bünyamina

80+ Platinum
Eğer öyle bir durum olursa Amazon iade alıyor hocam, daha önce birkaç kez başıma geldi iade etmiştim sorun çıkmadı. Son bir ayda gıdada atıştırmalık, süt tozu, filtre kahve etc. bir çok ürün aldım Amazon dan ve hepsi 2026-2027 tarihliydi. Tersi bir durum olursa da sıkıntı yok iade ederim :) Ürün yarın elime ulaşacak son durum hakkında burdan hatırlatın bilgi paylaşayım..
P.s: Sonradan 10 tane daha aldım yani 25... (Ofiste de kullanım amacıyla toplu alıyoruz ürünleri, sadece kişisel tüketim amaçlı değil...)
Öyleyse zaten uzun dayanmaz. Mantıklı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
caner elit
tadı berbat normal gold veya clasic içiyorsanız çorap kokusu ve tadımı iğrenç oluyor.
kime denettiysem yarısını içemedi

Emektar PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Mesut hamamcı
kahveden çok her şey var içinde. çekirdek kahve alıp çekin daha sağlıklı

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Taşlıova
Selamlar, ürünler geldi kapıda teslim alırken kontrol ettim ve 2025 Haziran son kullanım olduklarını gördüm, Kolay Gelsin deki arkadaş bayadır alışveriş yaptığımız için zaten tanış, saolsun direk iade işlemi yaptı ve akabinde müşteri hizmetleriyle görüşüp iade sürecini tamamladım, ücret de az önce hesaba iade oldu. Açıkçası ürün stoğundan bilerek mi yakın tarihli gönderdiler yoksa ürünlerin hepsi öyle değildi de bana mı denk geldi anlamadım, çünkü uzun zamandır bu durumla karşılaşmamıştım. Neyse alacak arkadaşlara en azından alarm olsun, dikkat edin siz de..
İyi forumlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,069,909
Üyeler
169,920
Son üye
Wtrox
Top Bottom