Damak tadı gorece bir şey hocam kişiye göre değişir, ben daha önceden deneyimleyip sevdiğim bir ürün olduğu için aldım uygun fiyatlı görünce..Güzel mi önerir misiniz?
Son düzenleme:
Damak tadı gorece bir şey hocam kişiye göre değişir, ben daha önceden deneyimleyip sevdiğim bir ürün olduğu için aldım uygun fiyatlı görünce..Güzel mi önerir misiniz?
Son kullanma tarihlerine 3 4 ay var yazmıs biri 15 tane fazla olmasın15 tane çektim evde kalmamıştı iyi geldi..
1050 gr kahve 486 TL ye geldi
Eğer öyle bir durum olursa Amazon iade alıyor hocam, daha önce birkaç kez başıma geldi iade etmiştim sorun çıkmadı. Son bir ayda gıdada atıştırmalık, süt tozu, filtre kahve etc. bir çok ürün aldım Amazon dan ve hepsi 2026-2027 tarihliydi. Tersi bir durum olursa da sıkıntı yok iade ederimSon kullanma tarihlerine 3 4 ay var yazmıs biri 15 tane fazla olmasın
Öyleyse zaten uzun dayanmaz. Mantıklı.Eğer öyle bir durum olursa Amazon iade alıyor hocam, daha önce birkaç kez başıma geldi iade etmiştim sorun çıkmadı. Son bir ayda gıdada atıştırmalık, süt tozu, filtre kahve etc. bir çok ürün aldım Amazon dan ve hepsi 2026-2027 tarihliydi. Tersi bir durum olursa da sıkıntı yok iade ederimÜrün yarın elime ulaşacak son durum hakkında burdan hatırlatın bilgi paylaşayım..
P.s: Sonradan 10 tane daha aldım yani 25... (Ofiste de kullanım amacıyla toplu alıyoruz ürünleri, sadece kişisel tüketim amaçlı değil...)
Selamlar, ürünler geldi kapıda teslim alırken kontrol ettim ve 2025 Haziran son kullanım olduklarını gördüm, Kolay Gelsin deki arkadaş bayadır alışveriş yaptığımız için zaten tanış, saolsun direk iade işlemi yaptı ve akabinde müşteri hizmetleriyle görüşüp iade sürecini tamamladım, ücret de az önce hesaba iade oldu. Açıkçası ürün stoğundan bilerek mi yakın tarihli gönderdiler yoksa ürünlerin hepsi öyle değildi de bana mı denk geldi anlamadım, çünkü uzun zamandır bu durumla karşılaşmamıştım. Neyse alacak arkadaşlara en azından alarm olsun, dikkat edin siz de..Eğer öyle bir durum olursa Amazon iade alıyor hocam, daha önce birkaç kez başıma geldi iade etmiştim sorun çıkmadı. Son bir ayda gıdada atıştırmalık, süt tozu, filtre kahve etc. bir çok ürün aldım Amazon dan ve hepsi 2026-2027 tarihliydi. Tersi bir durum olursa da sıkıntı yok iade ederimÜrün yarın elime ulaşacak son durum hakkında burdan hatırlatın bilgi paylaşayım..
P.s: Sonradan 10 tane daha aldım yani 25... (Ofiste de kullanım amacıyla toplu alıyoruz ürünleri, sadece kişisel tüketim amaçlı değil...)