Neler Yeni

NESİNE.COM da her kuponu kazanan kişiler

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Az önce nesine de takipçi listesinde ön sıralarda olan kişilere baktım neredeyse tüm kuponları kazanmışlar bu normal mi çünkü ismini bile duymadığım liglerde maç tahminleri var. Bu kişilerin kuponlarını basmak mantıklı mı? Çünkü son 15-20 maçında sadece 1 tane tutturamamışlar

Sebastian Szymanski

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nesine'nin kendi adamları diye düşünüyorum yoksa imkansız maça 1 buçuk milyon TL basıldığı nerede görülmüş 😂
Şu kuponu yaptım kartım yanımda değil diye basmadım yanımda olsa bile düşünürüm bı basmadan önce adamlar arşa çıkmış
edited_20230406_165647.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
emirhanerdinç42
Şu kuponu yaptım kartım yanımda değil diye basmadım yanımda olsa bile düşünürüm bı basmadan önce adamlar arşa çıkmış
Alıntıyı görüntüle
Maç sayısını fazla tutma garanti gördüğün 2 taneye oyna 200 lira bas 500 lira al bu şekilde kazanç çok zor kendimden biliyorum.

1905

80+ Silver
knka tutmayan kuponu siliyolar hemen böyle böyle reklamını yapmış oluyor. bazıları günde 20 30 kupon yapıyo 10 15tllik, 3 4 tanesi bile tutsa fazla kazandırıyor öyle geçiniyor muhtemelen

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Nesine'nin kendi adamları diye düşünüyorum yoksa imkansız maça 1 buçuk milyon TL basıldığı nerede görülmüş 😂
tahmincileri diyosan onlarin bi bildigi yok kanzi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
bende bugün oynadim fener macina falan cumartesi de baya maç var o gun dopdolu

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,344
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Sazan.avi.exe.

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
emirhanerdinç42
tahmincileri diyosan onlarin bi bildigi yok kanzi

bende bugün oynadim fener macina falan cumartesi de baya maç var o gun dopdolu
Bak dün mesela başakşehir oranı 7 küsürdü Galatasaray kazanır 1,25di noldu millet patladı 😂😂

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Bak dün mesela başakşehir oranı 7 küsürdü Galatasaray kazanır 1,25di noldu millet patladı 😂😂
Farkındaysan Türkiye de hiç bir takıma basmadım hocam Fenerliyim ama dün hakkı yendi Galatasaray'ın Türkiye'de futbol masada oynanıyor

Maç sayısını fazla tutma garanti gördüğün 2 taneye oyna 200 lira bas 500 lira al bu şekilde kazanç çok zor kendimden biliyorum.
Hocam mesela dün United garantiydi ama 1 gol ile aldı korkulur biraz bu işlerden

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bende patladim ona ya

Farkındaysan Türkiye de hiç bir takıma basmadım hocam Fenerliyim ama dün hakkı yendi Galatasaray'ın Türkiye'de futbol masada oynanıyor
o yüzden ben cok nedir oynuyorum stsl maçlarına veya tff maçlarına, genelde premier fransa İtalya ligleri daha iyi

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,272
İsim
Mert Can Ergün
Onlara oynama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular