Hocam kararsız bıraktın bak şimdi yaHocam Corn Flakes sütsüz de gidiyor çıtır olduğu için.
Kafanızı çelmek gibi olmasın da Tatlı cips gibi düşünün boş gidiyor yani, bazen çayla da yiyorumHocam kararsız bıraktın bak şimdi ya
2şer tane aldım bakalımKafanızı çelmek gibi olmasın da Tatlı cips gibi düşünün boş gidiyor yani, bazen çayla da yiyorum
Bende aldım teşekkürler
Nestlé Gold Corn Flakes Çilek Aromalı Mısır Gevreği, 310 g : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
Nestlé Gold Corn Flakes Çilek Aromalı Mısır Gevreği, 310 g : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleriwww.amazon.com.tr
Nestlé Gold Corn Flakes Kakao Aromalı Mısır Gevreği, 310 g : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
Nestlé Gold Corn Flakes Kakao Aromalı Mısır Gevreği, 310 g : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleriwww.amazon.com.tr
Linkteki ürünlerden 5 adet alınca Ramazan4 kodu ile 99 TL ye geliyor. 4 adet alınca Ramazan4 kodu ile 78 TL gibi bir fiyata geliyor.
Valla bende çilek çikolatalı olanlardan aldım ama hani beğenen falan olursa kalsın yineBunun tadı kötü ya
Ballı olsa güzel olurdu da içinde bal yok gibi bişe.Valla bende çilek çikolatalı olanlardan aldım ama hani beğenen falan olursa kalsın yine
Ramazan4 Kodunu Yazmayı Unutmaİndirim bitti mi?