hocam sepette teklif ile birlikte 99 tl oluyor. Kupon kullanmıyorsun.Girdiğiniz promosyon kodu satın alma işleminizde kullanılamaz. /// bu hatayı alıyorum
Sepette indirim de oluyo kod da giriyorsun.hocam sepette teklif ile birlikte 99 TL oluyor. Kupon kullanmıyorsun.
Girdiğiniz promosyon kodu satın alma işleminizde kullanılamaz. /// bu hatayı alıyorum
peki kupon kodu girdiğimde 99 tl den kaç paraya düşüyorSepette indirim de oluyo kod da giriyorsun.
Alıntıyı görüntüle
Bitmiş sanırım ondan dolayı hata alıyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece kakaolu dene istersen.
5 tanesi atıyorum 120ye düşüyo kuponla 99 oluyodu diye hatırlıyorum ben yanlış olmasın.peki kupon kodu girdiğimde 99 TL den kaç paraya düşüyor
Benimkini de böyle yapmışlar, çok saçmaGözünü sevdiğim amazon tek sipairşi aynı anda kargolayıp niye ayrı ayrı gönderiyon
Alıntıyı görüntüle
Tadı çok şekerli değil ama sağlık bakımından evet.Çok şeker var ya gerçekten
İki tanede indirim oluyor muydu? 4 tane aldıktan sonra gelen pişmanlık hissi.İki adet aldım. 30 liraya geldi. Teşekkürler.
ha tanesi mi 30 tamam.İki adet aldım. 30 liraya geldi. Teşekkürler.
Aynen hocam tanesi 30 olarak geldi. Fazlasına ihtiyacım yoktu. İhtiyacı olanlar 4 olarak alırsa daha uyguna geliyor.İki tanede indirim oluyor muydu? 4 tane aldıktan sonra gelen pişmanlık hissi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ha tanesi mi 30 tamam.