Neler Yeni

NET GSM SKANDALI 🎈

Oguz...

80+ Bronze
Aynen hiç bilmiyordum ama işin birde siyasi tarafı var destek geldi istemesede yapacak şöyle bir şey var demekki türkcellde o kadar ucuza satabilirmiş ama satmıyor.netgsm de topladın kullanıcıda yatırım yapıp baz istasyonu niye koymuyor benden öncekinin olanaklarını bedavaya getirme

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Semih Nas
Hocam cidden anlamıyormusunuz yoksa anlamazlıkdan mı geliyorsunuz???

Hocam netgsm ucuz yapması demek tüm insanların o operatöre geçmesi demek yani turkcel ile aynı hızı ve kaliteyi daha ucuza alıyorsunuz neden geçmez ki insan buda en büyük operatör olması demek ee bı kendinizi Turkcell'in yerine koyunuz onlarca yıl uraşıp düzen kurmuşsunuz büyümüşsünüz ve biri sizin sayenizde 1-2 yılda dev gibi operatör olucak ve siz küçüleceksiniz istermiydiniz böyle bir şey durumun ne kadat saçma olduğunun farkındamısınız???

-Siz netgsm çok mu iyi sanıyorsunuz adamlar sadece yeni bir firma oldukları için hızlıca yayılmak ve büyümek için bu kadar ucuza veriyor bir tekelle dönüşsün o işte o zaman görecez fiyatları nasıl X10 yapıyor hocam bu ülke fırsatçılarla dolu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Sonuçta TR'nin en hızlı ve iyi operatör Turkcell ve onun'la aynı hızı ve Aynı kaliteyi onun istasyonlarını vs. Kullandığı için daha ucuza hatta tüm operatörlerden çok daha ucuza veren bir firma var yani turkcellin fiyatlara %79 indirim yapması gibi bir şey bu neden büyümesinki bu kadar hızlı emin ol iyi reklamlar yapsalardı X5 dahada büyük olurdu mesela ben bile bu olaya kadar bilmiyordum bu GSM'mi
Dediklerinizi gayet iyi anlıyorum ayrıca şunu da belirtiyorum ihtimaller ile karar veremezsiniz Turkcell büyüdü yıllarca uğraştı cart curt diyorsun ama çalarak büyüdü verilen paranın hakkını vermeden uğraştı demeyi eklemiyorsunuz netgsm bu fiyata verebildiğine göre zarar edilmiyormuş bu fiyatlarda satış yapma imkanları var anlamına geliyor kendi gözünün önünde çalıyorlar ama emek deyip geçin siz birde Turkcell korumuyorum diyorsunuz bir yalakalığını yapmadığınız kaldı

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,956
İsim
göksel yurtcan
zaten çok sakat bir sistemdi bence kullanıcı için yararlıydı fakat sistem sakattı malesef

bypast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
uğur demirel
Net gsm Turkcell baz istasyonlarını kesti kullanıcılar mağdur oluyor diye açıklama yaptı
Alıntıyı görüntüle
Ayrıca bazı kişiler netgsm kendine sıkıntı olduğunu söylüyor

Bu konuda Turkcell suçlu gibi gözüküyor ama net gsmde oldukça suçlu

1.madem sinyal alamıyorsun neden yeni üye kaydı yapıp simkart satıyorsun bile bile insanlar mağdur oluyor

2.turkcell ile sıkıntıiz var diye net GSM den Turkcell geçiş yasaklamışsiniz size bu hakkı kim verdi istediğime geçerim

3. Kendi baz istasyonunuzu kurmadiniz. Eleştirdiginiz şirketlerin altyapısını kullanıyorsunuz onların altyapısını kullanarakmi onları geçeceksiniz

4.tek avantajıniz olan fiyat konusunda sınıfta kaldınız 2025 yilina gireceğiz hala düzgün entegrasyon volte desteğiniz yok
taşıma suyula değirmen dönmez adam kiralama baz istasyonu ile iş yapıyor kendi alt yapı yok sadece datacenter

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Dediklerinizi gayet iyi anlıyorum ayrıca şunu da belirtiyorum ihtimaller ile karar veremezsiniz Turkcell büyüdü yıllarca uğraştı cart curt diyorsun ama çalarak büyüdü verilen paranın hakkını vermeden uğraştı demeyi eklemiyorsunuz netgsm bu fiyata verebildiğine göre zarar edilmiyormuş bu fiyatlarda satış yapma imkanları var anlamına geliyor kendi gözünün önünde çalıyorlar ama emek deyip geçin siz birde Turkcell korumuyorum diyorsunuz bir yalakalığını yapmadığınız kaldı
😂 Hocam bide gayet iyi anlıyorum diyorsunuz😂😂😂

Hocam o kadar eöyledim tekrar söylüyorum Turkcell zaten iyi değil ben bunu onlar etmedim veya Turkcell'in kendi emek cabasıyla (helal) bir şekilde büyüdügünü söylemedim zaten ben sadece Turkcell şuan çok büyük olduğunu netgsm izin vermeyeceklerinin zaten en başındam belli olduğunu söylüyorum ayrıca Turkcell o santrallerin Parasını bı ton işçinin parasını ve bir ton para ödüyor oraya buraya bakın yine yanlış anlamayın savunmuyorum evet kar yapıyor hemde fazlasıyla ama şunu demek istiyorum harcamaları netgsm göre çok daha fazla netgsm onun hattını uydusunu falan neyse kiralayarak çalışıyordu bu yüzden bu kadar saçma derecede düsüktü he tabi şuan markalar çalıyor İsteseler zararına girmeden %50 indirebilirler fiyatı oradı ayrı ben sadece netgsm'in çıktığı bu yolun kapalı olduğu beş belliyken İnadına bunu yapıp insanlara hat satmalarından falan bahsediyorum adamlar kapanacağını bile bile umursamadan paketler ve hatlar sattılar vs. Vs. Yani hocam kendiniz bile düşünseniz sessiz bir ortamda çok rahat anlarsınız ne demek istediği mi

Top Bottom