İtopya bana kargo seçeneği sunmadı sunsa sipariş vermezdim başkası alırdı kargolardı yurt içinden banada cuma günü geleceklermis herhalde pzt salı ellerinde olur ama.illa cumayı beklicem ve bu olmazsam.aramazlar diye korkuyorum arasalar bakkal a bırak filan derim ama ins sorunsuz gelirBiraz düşük bütçeli. Bulunduğum ilçeye haftada sadece salı günü dağıtıma çıkıyomuş jdkdkd. Sırf bu yüzden kargom için 8 gün beklediğim oldu... Bursada yaşıyorum bide yani. Evde olmazsan bi daha almasıda sıkıntı. Başka bi problem görmedim üç kere kullandım mecburen...
Ups Gine iyi şubeleri Gine ilçelerde var ama net de oda yokBeni aradılar. Onlarda bi daha upraşmamak için bi yerlere bırakmaya çalışıyolar üşengeçlikleri işe yarıyo bazen. İtopyadan kaç kere aldım birşeyler ya ups yada net kargoyla yolladı. İkiside birbirinden beter..
Ben salı sistem sipariş ettim itopyadan 3 günde geldi (Sakarya da oturuyorum)net kargo ile ilk defa çalışıyorum çalışıyorumdan kastım ilk defa ürün gelcek ordan ve pek bilgim yok sıkıntı yaşdıysanız veya ki olumlu yönlerini yazarsanız sevinirim
Hatta 1 günü sistemin hazırlanması sürdü 2. Gün kargoya verildi 3. Gün teslim aldım. Yani 2 günde gelmiş olduBen salı sistem sipariş ettim itopyadan 3 günde geldi (Sakarya da oturuyorum)
Evet Adapazarısakarya merkez mi ?
ya merkezlerde sıkıntı olmuyor ama ilçelerde ve bazı illerde bile şubeleri yok bunun için çözüm bulmaları lazım itopya böyle bir yerle çalışmaması lazımHatta 1 günü sistemin hazırlanması sürdü 2. Gün kargoya verildi 3. Gün teslim aldım. Yani 2 günde gelmiş oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet Adapazarı
bide belirli günlerde çıkıyorlar dağıtımlara evde olmazsan sıkıntıHatta 1 günü sistemin hazırlanması sürdü 2. Gün kargoya verildi 3. Gün teslim aldım. Yani 2 günde gelmiş oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet Adapazarı
Benim gördüğüm tek sıkıntı kargo takip kodu vardı ama sitelerine girdiğimde kod hatalı dedibide belirli günlerde çıkıyorlar dağıtımlara evde olmazsan sıkıntı