Neler Yeni

Net kargo ile görüşleriniz nelerdir

descardes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Buğra parlak
net kargo ile ilk defa çalışıyorum çalışıyorumdan kastım ilk defa ürün gelcek ordan ve pek bilgim yok sıkıntı yaşdıysanız veya ki olumlu yönlerini yazarsanız sevinirim

BabaVoss7

80+ Silver
Biraz düşük bütçeli. Bulunduğum ilçeye haftada sadece salı günü dağıtıma çıkıyomuş jdkdkd. Sırf bu yüzden kargom için 8 gün beklediğim oldu... Bursada yaşıyorum bide yani. Evde olmazsan bi daha almasıda sıkıntı. Başka bi problem görmedim üç kere kullandım mecburen...

descardes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Buğra parlak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biraz düşük bütçeli. Bulunduğum ilçeye haftada sadece salı günü dağıtıma çıkıyomuş jdkdkd. Sırf bu yüzden kargom için 8 gün beklediğim oldu... Bursada yaşıyorum bide yani. Evde olmazsan bi daha almasıda sıkıntı. Başka bi problem görmedim üç kere kullandım mecburen...
İtopya bana kargo seçeneği sunmadı sunsa sipariş vermezdim başkası alırdı kargolardı yurt içinden banada cuma günü geleceklermis herhalde pzt salı ellerinde olur ama.illa cumayı beklicem ve bu olmazsam.aramazlar diye korkuyorum arasalar bakkal a bırak filan derim ama ins sorunsuz gelir

En İyi Cevap
3
İtopya niye bu firmayı kullanıyor anlamış değilim

BabaVoss7

80+ Silver
Beni aradılar. Onlarda bi daha upraşmamak için bi yerlere bırakmaya çalışıyolar üşengeçlikleri işe yarıyo bazen. İtopyadan kaç kere aldım birşeyler ya ups yada net kargoyla yolladı. İkiside birbirinden beter..

descardes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Buğra parlak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beni aradılar. Onlarda bi daha upraşmamak için bi yerlere bırakmaya çalışıyolar üşengeçlikleri işe yarıyo bazen. İtopyadan kaç kere aldım birşeyler ya ups yada net kargoyla yolladı. İkiside birbirinden beter..
Ups Gine iyi şubeleri Gine ilçelerde var ama net de oda yok

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
net kargo ile ilk defa çalışıyorum çalışıyorumdan kastım ilk defa ürün gelcek ordan ve pek bilgim yok sıkıntı yaşdıysanız veya ki olumlu yönlerini yazarsanız sevinirim
Ben salı sistem sipariş ettim itopyadan 3 günde geldi (Sakarya da oturuyorum)

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760

descardes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Buğra parlak
Hatta 1 günü sistemin hazırlanması sürdü 2. Gün kargoya verildi 3. Gün teslim aldım. Yani 2 günde gelmiş oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet Adapazarı
ya merkezlerde sıkıntı olmuyor ama ilçelerde ve bazı illerde bile şubeleri yok bunun için çözüm bulmaları lazım itopya böyle bir yerle çalışmaması lazım

descardes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Buğra parlak
Hatta 1 günü sistemin hazırlanması sürdü 2. Gün kargoya verildi 3. Gün teslim aldım. Yani 2 günde gelmiş oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet Adapazarı
bide belirli günlerde çıkıyorlar dağıtımlara evde olmazsan sıkıntı

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
bide belirli günlerde çıkıyorlar dağıtımlara evde olmazsan sıkıntı
Benim gördüğüm tek sıkıntı kargo takip kodu vardı ama sitelerine girdiğimde kod hatalı dedi

Top Bottom