bende o takip numaralı çalışıyor ama canlı takip olmuyor boşuna eklemişler müşteri temsilcisi ile konuştum sıkıntısız cevap verdi inş bir sıkıntı yaşamamBenim gördüğüm tek sıkıntı kargo takip kodu vardı ama sitelerine girdiğimde kod hatalı dedi
Biraz gecgeldi ama sıkıntı olmadınet kargo ile ilk defa çalışıyorum çalışıyorumdan kastım ilk defa ürün gelcek ordan ve pek bilgim yok sıkıntı yaşdıysanız veya ki olumlu yönlerini yazarsanız sevinirim
Allah kolaylık versin ustam399 TL ye razer blackshark v2 X almıştım kargoya verildikten 1 gün sonra elime ulaşmıştı şuan 2 gündür kargo da ve hala işlem yapılmamış razer v2 mouse aldım
işte sadece ilçelerde sıkıntı oluyor demekki çünkü belirli günlerde dağıtıma çıkıyor ya evde olmazsan ne yapıyorlar onu merak ediyorumBiraz gecgeldi ama sıkıntı olmadı
teşekkür ederimAllah kolaylık versin ustam
Mesaj otomatik birleştirildi:
işte sadece ilçelerde sıkıntı oluyor demekki çünkü belirli günlerde dağıtıma çıkıyor ya evde olmazsan ne yapıyorlar onu merak ediyorum
keşke keşke ara sıra beğenmediğimiz veya çalışanları yüzünden beğenmediğimiz kargo şirketlerine bile verse razı oluruz yani istemeye istemeyeİTOPYA gibi büyük bir firmanın bu kadar dandik bir kargo şirketiyle çalıştığına inanmak istemediğim kargo şirketi
merkezin göbeğinde ki işyerimize getiremediler kargoyuAllah kolaylık versin ustam
işte sadece ilçelerde sıkıntı oluyor demekki çünkü belirli günlerde dağıtıma çıkıyor ya evde olmazsan ne yapıyorlar onu merak ediyorum
yurtiçi aras bunlara falan şükrediyor insankeşke keşke ara sıra beğenmediğimiz veya çalışanları yüzünden beğenmediğimiz kargo şirketlerine bile verse razı oluruz yani istemeye istemeye
bir an önce kargo şirketini değiştirmeliler itopya olarak yani internet üzeri alışveriş yapmayı kesicem arkdaşlarıma aldırıım daha iyimerkezin göbeğinde ki işyerimize getiremediler kargoyu
yurtiçi aras bunlara falan şükrediyor insan
tabi tabi keşke aras a verseler yurt içi yi ben beğeniyorum şahsen istanbuldan 1 günde geldi 900km üstü yere 2 gün demelerine rağmenmerkezin göbeğinde ki işyerimize getiremediler kargoyu
yurtiçi aras bunlara falan şükrediyor insan
çok şikayet geldiği halde çalışanlarına çeki düzen vermiyorsa artık kargo şirketi de kötüdür.arkadaşlar kargo şirketi kötü olmaz kötü olan çalışanlardır
Bende bursada oturuyorum bana 2gün içinde geldiBiraz düşük bütçeli. Bulunduğum ilçeye haftada sadece salı günü dağıtıma çıkıyomuş jdkdkd. Sırf bu yüzden kargom için 8 gün beklediğim oldu... Bursada yaşıyorum bide yani. Evde olmazsan bi daha almasıda sıkıntı. Başka bi problem görmedim üç kere kullandım mecburen...
2 güne de benim elime geldi keşke hep yurtiçiyle gelse diyorum kargolarbir an önce kargo şirketini değiştirmeliler itopya olarak yani internet üzeri alışveriş yapmayı kesicem arkdaşlarıma aldırıım daha iyi
tabi tabi keşke aras a verseler yurt içi yi ben beğeniyorum şahsen istanbuldan 1 günde geldi 900km üstü yere 2 gün demelerine rağmen