Neler Yeni

Net kargo ile görüşleriniz nelerdir

Lowe

80+ Bronze
399 tl ye razer blackshark v2 X almıştım kargoya verildikten 1 gün sonra elime ulaşmıştı şuan 2 gündür kargo da ve hala işlem yapılmamış razer v2 mouse aldım

descardes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Buğra parlak
Benim gördüğüm tek sıkıntı kargo takip kodu vardı ama sitelerine girdiğimde kod hatalı dedi
bende o takip numaralı çalışıyor ama canlı takip olmuyor boşuna eklemişler müşteri temsilcisi ile konuştum sıkıntısız cevap verdi inş bir sıkıntı yaşamam

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
net kargo ile ilk defa çalışıyorum çalışıyorumdan kastım ilk defa ürün gelcek ordan ve pek bilgim yok sıkıntı yaşdıysanız veya ki olumlu yönlerini yazarsanız sevinirim
Biraz gecgeldi ama sıkıntı olmadı

descardes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Buğra parlak
399 TL ye razer blackshark v2 X almıştım kargoya verildikten 1 gün sonra elime ulaşmıştı şuan 2 gündür kargo da ve hala işlem yapılmamış razer v2 mouse aldım
Allah kolaylık versin ustam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz gecgeldi ama sıkıntı olmadı
işte sadece ilçelerde sıkıntı oluyor demekki çünkü belirli günlerde dağıtıma çıkıyor ya evde olmazsan ne yapıyorlar onu merak ediyorum

descardes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Buğra parlak
İTOPYA gibi büyük bir firmanın bu kadar dandik bir kargo şirketiyle çalıştığına inanmak istemediğim kargo şirketi
keşke keşke ara sıra beğenmediğimiz veya çalışanları yüzünden beğenmediğimiz kargo şirketlerine bile verse razı oluruz yani istemeye istemeye

abdlzgr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
abdulaziz gür
Allah kolaylık versin ustam

işte sadece ilçelerde sıkıntı oluyor demekki çünkü belirli günlerde dağıtıma çıkıyor ya evde olmazsan ne yapıyorlar onu merak ediyorum
merkezin göbeğinde ki işyerimize getiremediler kargoyu

keşke keşke ara sıra beğenmediğimiz veya çalışanları yüzünden beğenmediğimiz kargo şirketlerine bile verse razı oluruz yani istemeye istemeye
yurtiçi aras bunlara falan şükrediyor insan

descardes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Buğra parlak

bir an önce kargo şirketini değiştirmeliler itopya olarak yani internet üzeri alışveriş yapmayı kesicem arkdaşlarıma aldırıım daha iyi

tabi tabi keşke aras a verseler yurt içi yi ben beğeniyorum şahsen istanbuldan 1 günde geldi 900km üstü yere 2 gün demelerine rağmen

erco1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ercüment batuk
arkadaşlar kargo şirketi kötü olmaz kötü olan çalışanlardır

Lineless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Efe Enes
Biraz düşük bütçeli. Bulunduğum ilçeye haftada sadece salı günü dağıtıma çıkıyomuş jdkdkd. Sırf bu yüzden kargom için 8 gün beklediğim oldu... Bursada yaşıyorum bide yani. Evde olmazsan bi daha almasıda sıkıntı. Başka bi problem görmedim üç kere kullandım mecburen...
Bende bursada oturuyorum bana 2gün içinde geldi

abdlzgr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
abdulaziz gür
bir an önce kargo şirketini değiştirmeliler itopya olarak yani internet üzeri alışveriş yapmayı kesicem arkdaşlarıma aldırıım daha iyi

tabi tabi keşke aras a verseler yurt içi yi ben beğeniyorum şahsen istanbuldan 1 günde geldi 900km üstü yere 2 gün demelerine rağmen
2 güne de benim elime geldi keşke hep yurtiçiyle gelse diyorum kargolar :)

Top Bottom