Neler Yeni

Net kargo ile görüşleriniz nelerdir

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Benim kargoyu kurye kapıyı çalmadan evin önüne fırlatıp kaçmış.

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
net kargo ile ilk defa çalışıyorum çalışıyorumdan kastım ilk defa ürün gelcek ordan ve pek bilgim yok sıkıntı yaşdıysanız veya ki olumlu yönlerini yazarsanız sevinirim
ben 3 kere deneyimledim müşteri hizmetleri gıcık bilgi veremiyorlar hiçbir şekilde tahmini teslim saati de kale almayın bana 10:00 ila 1 arası dendi kargo saat 20:00 da gelmişti ama kargoda hasar fln yokdu

loverboy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Joseph ss
perşembe dağıtıma çıkan kargo hala gelmedi müşteri temsilcileri de berbat bilgileri bile yok koca şehre 1 kargocu bakıyor berbat bir firma itopya ucuz diye bunlarla çalışıyor.

Edwin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Umut Kuk
Şu an için yetersiz bir kargo firması ileride ne olur bilemem. İtopya üzerinden 23.03.2022'de sipariş verdim. 24.03.2022'de dağıtıma çıktı ve hala daha dağıtımda gözüküyor. En ufak güncelleme bile yok :(. Alt tarafı Kartal deposundan İzmit'e kargo getirecekler ne kadar zor olabilir onu düşünüyorum. Ayriyetten Gebze'de depoları var fakat İzmit'e gidecek olan kargoyu Kartal deposundan dağıtıma çıkaracak kadar operasyon yönetimine hakimler :D.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
net kargo ile ilk defa çalışıyorum çalışıyorumdan kastım ilk defa ürün gelcek ordan ve pek bilgim yok sıkıntı yaşdıysanız veya ki olumlu yönlerini yazarsanız sevinirim
gaming gen de kargoya 1 haftada verildi akşam 6 da çıkıp ertesi sabah geldi kargom öğlen teslim aldım mouse söylemiştim kargo konusunda başarılılar

descardes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Buğra parlak
Benim kargoda net kargoya verilmiş. Bakalım ne olucak. Burada şubeleri yok haftada bir gün falan dağıtıma geliyorlarsa kargo firması değişene kadar itopyadan almam.
İşte aynısıni bende diyorum haftada 1 ney ve şubesi yok burda UPS daha iyidi şubeleri vardı her yerde

ThEmre™

80+
İstanbulda hiç sorun yaşamadım. Teslim edemeyince siz aramadan herhangi bir çaba sarfetmden 2. kez tekrardan teslimata çıkıyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Muhammet ali
Benim bulunduğum il ve ilçede iyi hızlı geliyor UPS çok kötü idi bizim burada

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Muhammet ali
ups nin şubesi var neredeyse heryerde ama net kargoda öyle bir şey yok
Ya şube ile alakalı durum değil bu işleyiş bence hepsi express bir tane şubesi yok doğru düzgün ama işleyiş çok hızlı artık kimse kendi para verip eleman çalıştırmıyor çok nadir taşeron işleyiş sistemi var

descardes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Buğra parlak
Kargom bugün itibariyle geldi dağıtımcı bulunduğum ilçeyi bilmiyordu ve tarif ettim ama illaki bir yere bıraktı bende başkasına aldırdım okuldaydım.ve şarjım 2 di cuma dağıtıma çıkar dediler bugün geldi sıkıntı yoktu yani merkezdeyseniz beklemessiniz çok ama ilçelere belirli günler geliyor sadece sıkıntı olmuyor

YURTSEVENGAMER

80+ Silver
Açıkçası gerek hız gerek te güvenli bir şekilde getirdiklerinden dolayı ben seviyorum. (Kendi tecrübeme göre) ama olumsuz yorum da çok fazla.

Top Bottom