Tamamen bulunduğun bölgeye bağlı ya bende aras KARGO falan o kadar iyiki ups de keza öyle mng iyi tek yurt içi kötü tamamıyla şirket değil ordaki çalışanlar Tekirdağ sarayda oturuyorum yrt içi değişik ben arıyorum nerdeyseniz nen geleyim diyorumBeni aradılar. Onlarda bi daha upraşmamak için bi yerlere bırakmaya çalışıyolar üşengeçlikleri işe yarıyo bazen. İtopyadan kaç kere aldım birşeyler ya ups yada net kargoyla yolladı. İkiside birbirinden beter..
Kargo şirketi ups gibi yurtiçi gibiİlk defa duydum şimdi net kargo nedir
Anladım da daha önce duymadım inş iyidirlerKargo şirketi ups gibi yurtiçi gibi
İtopyadan mouse satın aldım, net kargo aracılığıyla gönderildi kargoya verildikten sonra ertesi gün elime ulaştı. Geldiğinde de zile basmışlar duymadım telefonla aradılar sağolsunlar o yönden de iyiydi.net kargo ile ilk defa çalışıyorum çalışıyorumdan kastım ilk defa ürün gelcek ordan ve pek bilgim yok sıkıntı yaşdıysanız veya ki olumlu yönlerini yazarsanız sevinirim
Evet normalde UPS ile gönderiyorlardı.İtopya niye bu firmayı kullanıyor anlamış değilim
Ben Ankara'nın ilçesinde yaşıyorum 1 günde geldi kargo.ilçelerde şubeleri olmadığından çok sıkıntı yaşanıyor sadece o
bu zamana kadar hep ups kargo kullandım gecikmeleri dışında daha hiç sorun yaşamadım o yüzden sizin yaşadığınız yerdeki ups çalışanları kötüdürBeni aradılar. Onlarda bi daha upraşmamak için bi yerlere bırakmaya çalışıyolar üşengeçlikleri işe yarıyo bazen. İtopyadan kaç kere aldım birşeyler ya ups yada net kargoyla yolladı. İkiside birbirinden beter..
Dostum ben hiç sorun yaşamadım, itopyadan o kadar sipariş veriyorum şimdiye kadar ne bir aksaklık , ne de gecikme yaşadım. NETKARGO dan da memnunun.net kargo ile ilk defa çalışıyorum çalışıyorumdan kastım ilk defa ürün gelcek ordan ve pek bilgim yok sıkıntı yaşdıysanız veya ki olumlu yönlerini yazarsanız sevinirim
bi ürün aldım o kargodan pazar günü gelmişti.net kargo ile ilk defa çalışıyorum çalışıyorumdan kastım ilk defa ürün gelcek ordan ve pek bilgim yok sıkıntı yaşdıysanız veya ki olumlu yönlerini yazarsanız sevinirim