Netbook'a windows mu linux mu

Benim pc seninkinden daha iyi çalışıyordu sende Windows 7 kasıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok sordum Celeron mu Atom mu daha iyi.

Linux Lite 32 bit Slax Linux kurulabilir.
Lubuntuya son şans daha veriyorum. :/ 16.04 indiriyorum eski sürüm. Olmazsa linux lite kurar birdaha kurmam bir şey :D

Benim pc seninkinden daha iyi çalışıyordu sende Windows 7 kasıyor.

Yok sordum Celeron mu Atom mu daha iyi.
Klasmanları farklı. Aynı yılda çıkanlarına bakarsak celeronlar daha fazl güç tükettiği için daha hızlıdır. Atomun olayı aşırı düşük güç tüketmesinde aslında. Özellikle yeni nesilleri fansız hatta soğutucu bloksuz bile çalışıyor ve günlük işlere yetecek güç sunuyor.

Lubuntuya son şans daha veriyorum. :/ 16.04 indiriyorum eski sürüm. Olmazsa linux lite kurar birdaha kurmam bir şey :D

Klasmanları farklı. Aynı yılda çıkanlarına bakarsak celeronlar daha fazl güç tükettiği için daha hızlıdır. Atomun olayı aşırı düşük güç tüketmesinde aslında. Özellikle yeni nesilleri fansız hatta soğutucu bloksuz bile çalışıyor ve günlük işlere yetecek güç sunuyor.
Pentium 3 vs 2008 Atom hangisi daha iyi.

Celeron daha çok ucuz ve performans için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,089
Üyeler
186,292
Son üye
namiidonanım
Geri