Neler Yeni

Netenyahu ya Suikast Girişimi Düzenlendi !

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,799
İsim
Mehmet Aslan
Hizbullah , İsrail Başbakanı Netanyahu` nun şahsi konutuna Kamikaze Siha` lar ile saldırı düzenledi !
Saldırı engellendi , saldırı esnasında Netanyahu` nun evde olmadığı bildirildi. Önceki saldırılar da olduğu gibi yine siren sistemleri çalışmadı.
İsrail` in İran` a yeni bir saldırı yapması bekleniyor.

1729363706191.png

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Che_

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
o drone'ların gerçekten israile gittiğine emin miyiz😂😂
hayır en son füze yağdırdık ayağına ürdüne atmışlardı
😆

KAANT10X

80+ Bronze
Acaba tiyatro mudur? Deriz. Ama ciddi bir amaçla yapıldıysa da geberememiş deriz.

İceWolf

80+ Silver
Hizbullah , İsrail Başbakanı Netanyahu` nun şahsi konutuna Kamikaze Siha` lar ile saldırı düzenledi !
Saldırı engellendi , saldırı esnasında Netanyahu` nun evde olmadığı bildirildi. Önceki saldırılar da olduğu gibi yine siren sistemleri çalışmadı.
İsrail` in İran` a yeni bir saldırı yapması bekleniyor.

Çokmu üzüldün Netenyahuya bişey olur diye? 50.000 insanı öldüren, 100.000 in üzerinde insanı sakat bırakan Netenyahuya bişey olmasın diye çokmu endişelendin?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,799
İsim
Mehmet Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çokmu üzüldün Netenyahuya bişey olur diye? 50.000 insanı öldüren, 100.000 in üzerinde insanı sakat bırakan Netenyahuya bişey olmasın diye çokmu endişelendin?
Yakamı salsan mı ? Her yazdığım habere gelecek misin böyle ? Mümkünse görüşmeyelim tayfun.:kekw:

İceWolf

80+ Silver
Katliamcı korkmuş diye algı yapmaya çalışan hesap! Napalım şimdi sana inanıp 150.000 üzerinde insanın hayatını bitirmiş, milyonlarca insanın hayatını altüst etmiş bir katliamcının evinin yakınına dron düşmüşte Katliamcılar korkmuş diye üzülelimmi? Bunun için bu algıyı yapmaya çalışmıyormusun?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,799
İsim
Mehmet Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Katliamcı korkmuş diye algı yapmaya çalışan hesap! Napalım şimdi sana inanıp 150.000 üzerinde insanın hayatını bitirmiş, milyonlarca insanın hayatını altüst etmiş bir katliamcının evinin yakınına dron düşmüşte Katliamcılar korkmuş diye üzülelimmi? Bunun için bu algıyı yapmaya çalışmıyormusun?
Bak bak gene şizofrenisi tetiklendi , diğer kişilikleri arasında bişeyler kuruyor :kekw: Yaşın kaç bilmiyorum ama ciddiyim git başımdan , benden uzak dur , rahatsız edicisin. Ben hep gündem haberi yazıyorum zaten , gelip durma konularıma. RAHATSIZ EDİCİSİN.

İceWolf

80+ Silver
Hitler 1000 lerce insanı fırınlarda yakarken, Hitlerin gazeticileri: 'Hitleri zehirlemeye çalıştılar ama engelledik. Hitler çok üzüldü morali bozuldu' diye haberler yapıyorlardı. Evet evet sen dünyanın en güzel habercisisin.....

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
Bak bak gene şizofrenisi tetiklendi , diğer kişilikleri arasında bişeyler kuruyor :kekw: Yaşın kaç bilmiyorum ama ciddiyim git başımdan , benden uzak dur , rahatsız edicisin. Ben hep gündem haberi yazıyorum zaten , gelip durma konularıma. RAHATSIZ EDİCİSİN.
klasik mhpli sözde ülkücü zekalı birisi reis sende çok takma değmez valla

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,799
İsim
Mehmet Aslan
klasik mhpli sözde ülkücü zekalı birisi reis sende çok takma değmez valla
Takmayayım diyorum sürekli konularımı siyasete vs. başka yerlere çekmeye başlıyor. Can sıkıcı olmaya başladı. Sapık gibi takip ediyor hocam. Konularımı kirletiyor.

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
Takmayayım diyorum sürekli konularımı siyasete vs. başka yerlere çekmeye başlıyor. Can sıkıcı olmaya başladı. Sapık gibi takip ediyor hocam. Konularımı kirletiyor.
beni de dün yahudi ilan etmişti :kekw:

İceWolf

80+ Silver
Aynen bak ekibinde toplanıyor. Hadi ben az yazmayım, sizlerde 'NETENYAHU KATİLİ acaba üzülmüşmüdür, acaba tırnağı kırılmışmıdır' diye ağlama seansları düzenleyin.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,799
İsim
Mehmet Aslan
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom