Neler Yeni

Netenyahu ya Suikast Girişimi Düzenlendi !

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,193
İsim
Ömür
Hizbullah , İsrail Başbakanı Netanyahu` nun şahsi konutuna Kamikaze Siha` lar ile saldırı düzenledi !
Saldırı engellendi , saldırı esnasında Netanyahu` nun evde olmadığı bildirildi. Önceki saldırılar da olduğu gibi yine siren sistemleri çalışmadı.
İsrail` in İran` a yeni bir saldırı yapması bekleniyor.

Alıntıyı görüntüle
iyi olmuş geçen var olmayan bir üikenin haritasını çizip özgürlükten bahsediyordu

İceWolf

80+ Silver
iyi olmuş geçen var olmayan bir üikenin haritasını çizip özgürlükten bahsediyordu
İyimi olmuş? Adama bişey olmamış, evine bişey olmamış. Sadece ilerde biyere drone düşmüş. O haberi tüm medyada ve forumlarda paylaşıyorlar. Hepsi bu.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,721
İsim
Mehmet Aslan
adam haber paylasmis uzuldum falan yazmamis galipten yazialr mi goruyorsun?
Meslek etiği olarak ben bunu öğrendim , hep tarafsız olun diye öğretildi. Bir haber yazarken en dikkat ettiğim şey bu tarafsızlıktır , asla yorumda bulunmam , ne varsa onu yazarım. Ama yazdıklarımı bile okumuş olmayacak ki ısrarla kafasında bir şeyler kuruyor. Ya yaşı küçük ya da gerçekten Şizofreni hastası. Başka açıklaması olamaz.

Forum Fedaisi

80+ Bronze
Meslek etiği olarak ben bunu öğrendim , hep tarafsız olun diye öğretildi. Bir haber yazarken en dikkat ettiğim şey bu tarafsızlıktır , asla yorumda bulunmam , ne varsa onu yazarım. Ama yazdıklarımı bile okumuş olmayacak ki ısrarla kafasında bir şeyler kuruyor. Ya yaşı küçük ya da gerçekten Şizofreni hastası. Başka açıklaması olamaz.
yazdiklarina bakilacak olursa 16 yasinda falan

İceWolf

80+ Silver

İsrail hergün 100-500 insan öldürüyor. Hergün haber paylaştınmı bu katliamlar için?

Dediğim gibi: Hitler 10.000 lerce insanı fırınlarda yakarken, Hitlerin gazetecileri sadece Hitlerin saldırıya uğradığı ama engellendiği haberleri yayıyorlardı....

Carl Marx: 'Yahudi Medyasına inanırsanız: Mazlumları Zalim, Zalimleri Mazlum Zannedersiniz....'

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,721
İsim
Mehmet Aslan
İsrail hergün 100-500 insan öldürüyor. Hergün haber paylaştınmı bu katliamlar için?

Dediğim gibi: Hitler 10.000 lerce insanı fırınlarda yakarken, Hitlerin gazetecileri sadece Hitlerin saldırıya uğradığı ama engellendiği haberleri yayıyorlardı....

Carl Marx: 'Yahudi Medyasına inanırsan: Mazlumları Zalim, Zalimleri Mazlum Zannedersiniz....'

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Mert

Ekler

• IMG_0012.png
    IMG_0012.png
    1 MB · Hit: 21

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Arif
Ne yaşıyo acaba? Harbi tuhaf bi çar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Carl Marx: 'Yahudi Medyasına inanırsanız: Mazlumları Zalim, Zalimleri Mazlum Zannedersiniz....'
Kanka sen iyi misin? Adam sadece olan olayları paylaşıyor "Ha ha ha bu günde Netnyahu'yu öldüremediler" gibi bir cümleye de rastlamadım ben dili gayet tarafsız. Neyin dramasını çıkarıyorsun onu anlamadım. Herkesin zaten bu zulümden haberi var kimisi umursuyor kimisi umursamıyor. Sen neden sadece yaşanan gelişmeyi bildiren bir adamı tersliyorsun?

Son düzenleme:

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,721
İsim
Mehmet Aslan
Ne yaşıyo acaba? Harbi tuhaf bi çar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka sen iyi misin? Adam sadece olan olayları paylaşıyor "Ha ha ha bu günde Netnyahu'yu öldüremediler" gibi bir cümleye de rastlamadım ben dili gayet tarafsız. Neyin dramasını çıkarıyorsun onu anlamadım. Herkesin zaten bu zulümden haberi var kimisi umursuyor kimisi umursamıyor. Sen neden sadece yaşanan gelişmeyi bildiren bir adamı tersliyorsun?
Aman hocam sütünü içip yatmıştır uyandırma kafa ütüler şimdi :kekw:

İceWolf

80+ Silver
:unsure: Sor bakalım kişiye. Neden sadece İsrail e yada Netenyahuya saldırıldı haberi yayıyorda, ölen, sakat kalan 150.000 insanın hiç haberini paylaşmıyor?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,961
Üyeler
163,418
Son üye
GurPac
Top Bottom