Pc istiom lağğn
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Doğru sileyim ama çok masumca istemişHerkes öğrenecek yapma kanka yaa
Doğru sileyim ama çok masumca istemişHerkes öğrenecek yapma kanka yaa
scream ve glitchEğer ciddi anlamda kaliteli bir film dizi vs varsa netfilix dışı da olabilir ama
Breaking Bad damdandik + Witcher saçma , annadım abeBreaking bad damdandik bir dizi la vade de papel izledim twd de izledim witcher saçma sapan bir şey zaten diğerlerine bakarım sağol
?İzlemedigin şeyi önerme ben şimdi bişi derdim ama ban yerim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Doğru sileyim ama çok masumca istemiş
1.3mn takipçisi var ?Herkes öğrenecek yapma kanka yaa
knk doların son 5 yılını izle başka hiçbir şey izlemezsinEğer ciddi anlamda kaliteli bir film dizi vs varsa netfilix dışı da olabilir ama
Kendin ve senin gibi instadadan post görünce hemen fanı olmak yerine adam akıllı izliyorum da yorum yapıyorum dandikBreaking Bad damdandik + Witcher saçma , annadım abe
1.3mn takipçisi var ?
AynnNeyse kral hayal kurmayalım şimdi iyi forumlar
bence çok uyarlama sözleri sözlerine çeviriden tutmasa daha iyi olurdu konu zaten aynı her bölüm bir hasta arada komiklikler şakalar her bölüm tantuni utanç veren ebeveynler ama güzel seyrettiyor ne kadar saçma gelsede gerçekten böyle insanlar varHekimoğlu’nu öneririm, sarıyor.
House M.D. uyarlaması. Muhtemelen House M.D. izlemişsindir, ben izlemedim. Ama eminimki Hekimoğlu müthiş bir uyarlama. Benece House M.D.’den daha iyidir.
bence çok uyarlama sözleri sözlerine çeviriden tutmasa daha iyi olurdu konu zaten aynı her bölüm bir hasta arada komiklikler şakalar her bölüm tantuni utanç veren ebeveynler ama güzel seyrettiyor ne kadar saçma gelsede gerçekten böyle insanlar varHekimoğlu’nu öneririm, sarıyor.
House M.D. uyarlaması. Muhtemelen House M.D. izlemişsindir, ben izlemedim. Ama eminimki Hekimoğlu müthiş bir uyarlama. Benece House M.D.’den daha iyidir.
2. Kere yazarım bari , "Saçma saçma yorum yapmayın diye *"izlediklerimden"* şeklinde belirtmiştim."Kendin ve senin gibi instadadan post görünce hemen fanı olmak yerine adam akıllı izliyorum da yorum yapıyorum dandik