Neler Yeni

Netfilix dizi film önerisi ?

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Hekimoğlu’nu öneririm, sarıyor.
House M.D. uyarlaması. Muhtemelen House M.D. izlemişsindir, ben izlemedim. Ama eminimki Hekimoğlu müthiş bir uyarlama. Benece House M.D.’den daha iyidir.
bence çok uyarlama sözleri sözlerine çeviriden tutmasa daha iyi olurdu konu zaten aynı her bölüm bir hasta arada komiklikler şakalar her bölüm tantuni utanç veren ebeveynler ama güzel seyrettiyor ne kadar saçma gelsede gerçekten böyle insanlar var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hekimoğlu’nu öneririm, sarıyor.
House M.D. uyarlaması. Muhtemelen House M.D. izlemişsindir, ben izlemedim. Ama eminimki Hekimoğlu müthiş bir uyarlama. Benece House M.D.’den daha iyidir.
bence çok uyarlama sözleri sözlerine çeviriden tutmasa daha iyi olurdu konu zaten aynı her bölüm bir hasta arada komiklikler şakalar her bölüm tantuni utanç veren ebeveynler ama güzel seyrettiyor ne kadar saçma gelsede gerçekten böyle insanlar var

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Kendin ve senin gibi instadadan post görünce hemen fanı olmak yerine adam akıllı izliyorum da yorum yapıyorum dandik
2. Kere yazarım bari , "Saçma saçma yorum yapmayın diye *"izlediklerimden"* şeklinde belirtmiştim."
Belli ki sen öyle yapmışsın , iki diziden 5 karakter say desem sayamazsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,390
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom