Levi Ackerman
80+ Bronze
Dahası
Titans, Brooklyn 99,Sherlock
1)The BlindEğer ciddi anlamda kaliteli bir film dizi vs varsa netfilix dışı da olabilir ama
İnsanın doktor olası geliyor.bence çok uyarlama sözleri sözlerine çeviriden tutmasa daha iyi olurdu konu zaten aynı her bölüm bir hasta arada komiklikler şakalar her bölüm tantuni utanç veren ebeveynler ama güzel seyrettiyor ne kadar saçma gelsede gerçekten böyle insanlar var
Mesaj otomatik birleştirildi:
bence çok uyarlama sözleri sözlerine çeviriden tutmasa daha iyi olurdu konu zaten aynı her bölüm bir hasta arada komiklikler şakalar her bölüm tantuni utanç veren ebeveynler ama güzel seyrettiyor ne kadar saçma gelsede gerçekten böyle insanlar var
Yeşil yol hariç güzel sağol1)The Blind
2)Elysium
3)Sevginin Gücü(Leon)
4)La casada Papel
5)3 Idiot
6)Yeşil Yol
The walking deadin 3 4 bölümünü izlemiştim güzeldi ama korku fazla sevmediğim için bıraktım onun dışında kuzey yıldızı harbi efsane yani belki karadeniz uşağu olduğum için bana öyle geliyor olabilir sonracıma sungurlar çok güzeldiEğer ciddi anlamda kaliteli bir film dizi vs varsa netfilix dışı da olabilir ama
Witcherde garelt zaten kılıç vururken hissiyat yok sanki metale vuruyor ondan izleme gereği bile duymadım Zaten Rambo gibi herkesi tek başına alıyor neyse diğerinde ise 3 4 bölüm izledim ve zaman kaybı olduğunu anladim2. Kere yazarım bari , "Saçma saçma yorum yapmayın diye *"izlediklerimden"* şeklinde belirtmiştim."
Belli ki sen öyle yapmışsın , iki diziden 5 karakter say desem sayamazsın.
Korku değil ki o ben 8. Sezonda bıraktım artık uzatmak için eklemişlerThe walking deadin 3 4 bölümünü izlemiştim güzeldi ama korku fazla sevmediğim için bıraktım onun dışında kuzey yıldızı harbi efsane yani belki karadeniz uşağu olduğum için bana öyle geliyor olabilir sonracıma sungurlar çok güzeldi
Kafayı yersin. 7 sezona kadar baya iyi ama 6 ve 8 biraz boş beleş geçiyor. 9. Sezonda dizinin nasıl ilerleyeceğine karar veren yönetim değişiyor ve daha iyi oluyor. Şuan 10. Sezon ilk kısım yayında 2. kısım bu yıl sonuna ertelendi. Neden mi kafayı yersin dedim ? Çünkü adamlar en ince detayına kadar düşünmüş. Mesela 2. Sezon yani 2011 senesindeki ufak bir detaydan 8. Sezona olay çıkarabiliyorlar ayrıca dizi , çizgi romana göre gittiği için birçok üstü kapalı olay var ve hâlâ çözülmeden geçildi. Birçok şey hakkında onlarca teori var. Gece gece fazla açıklayamadım ama izle , izleyince anlarsın demek istediğimi. Ayrıca en iyi TWD kanalı budur videolarına bakmanı şiddetle tavsiye ederim.the walking dead oyununu bitirdim aşırı sevmiştim dizisi güzelmidir
Bence biraz abarttin dünyanin en balon dizileri arasında geliyor ve full tekrar ediyor önce o adını unuttum tek gözlü adamın çetesi ile savaşıyorlar sonra nigın bildiğin savaş dizisi oluyor kaybedince kanka oluyorlar saçma sapan şeyler ama virüs olayı hoşuma gitmişti hiç beklemiyordum ama savaş olayları saçma olmuş ve savaş olayları olurken hiç zombi saldırısı olmaması ve ana karakterlerden ölmemesi de ayrı bir şeyKafayı yersin. 7 sezona kadar baya iyi ama 6 ve 8 biraz boş beleş geçiyor. 9. Sezonda dizinin nasıl ilerleyeceğine karar veren yönetim değişiyor ve daha iyi oluyor. Şuan 10. Sezon ilk kısım yayında 2. kısım bu yıl sonuna ertelendi. Neden mi kafayı yersin dedim ? Çünkü adamlar en ince detayına kadar düşünmüş. Mesela 2. Sezon yani 2011 senesindeki ufak bir detaydan 8. Sezona olay çıkarabiliyorlar ayrıca dizi , çizgi romana göre gittiği için birçok üstü kapalı olay var ve hâlâ çözülmeden geçildi. Birçok şey hakkında onlarca teori var. Gece gece fazla açıklayamadım ama izle , izleyince anlarsın demek istediğimi. Ayrıca en iyi TWD kanalı budur videolarına bakmanı şiddetle tavsiye ederim.
Sergen Aykuş
Aylak istilası, talan edilmiş bir dünya ve evet işte karşınızda yürüyen ölüler! Kıyamet öncesi ve sonrasından en özel analizler, en güzel derlemeler, en iyi ...www.youtube.com
ooo ne kadar fazla sezon varmış ben nasıl bitiricem bunu imkansız ama cidden güzelse onada başlıyım çünkü fazla dizi film izleyen biri değilim yavaş yavaş alışıyorum snowpiercer başladım baya iyiKafayı yersin. 7 sezona kadar baya iyi ama 6 ve 8 biraz boş beleş geçiyor. 9. Sezonda dizinin nasıl ilerleyeceğine karar veren yönetim değişiyor ve daha iyi oluyor. Şuan 10. Sezon ilk kısım yayında 2. kısım bu yıl sonuna ertelendi. Neden mi kafayı yersin dedim ? Çünkü adamlar en ince detayına kadar düşünmüş. Mesela 2. Sezon yani 2011 senesindeki ufak bir detaydan 8. Sezona olay çıkarabiliyorlar ayrıca dizi , çizgi romana göre gittiği için birçok üstü kapalı olay var ve hâlâ çözülmeden geçildi. Birçok şey hakkında onlarca teori var. Gece gece fazla açıklayamadım ama izle , izleyince anlarsın demek istediğimi. Ayrıca en iyi TWD kanalı budur videolarına bakmanı şiddetle tavsiye ederim.
Sergen Aykuş
Aylak istilası, talan edilmiş bir dünya ve evet işte karşınızda yürüyen ölüler! Kıyamet öncesi ve sonrasından en özel analizler, en güzel derlemeler, en iyi ...www.youtube.com
Yani kusura bakma ama hiçbir şeyi adam akıllı bilmeden , izlemeden saçma saçma yorumlar yapıyorsun. Daha da açıklama yapmayacağım sana , iyi forumlar.Bence biraz abarttin dünyanin en balon dizileri arasında geliyor ve full tekrar ediyor önce o adını unuttum tek gözlü adamın çetesi ile savaşıyorlar sonra nigın bildiğin savaş dizisi oluyor kaybedince kanka oluyorlar saçma sapan şeyler ama virüs olayı hoşuma gitmişti hiç beklemiyordum ama savaş olayları saçma olmuş ve savaş olayları olurken hiç zombi saldırısı olmaması ve ana karakterlerden ölmemesi de ayrı bir şey
1 ay içinde bitirdim 9 sezonu. İzlemediğim günlerde oldu baya ona rağmen rahatça bitirdim. Çünkü sarıyor.ooo ne kadar fazla sezon varmış ben nasıl bitiricem bunu imkansız ama cidden güzelse onada başlıyım çünkü fazla dizi film izleyen biri değilim yavaş yavaş alışıyorum snowpiercer başladım baya iyi
İzledim tüm diziyi ve gelmiş laf yapıyorsun kapı orda gidebilirsinYani kusura bakma ama hiçbir şeyi adam akıllı bilmeden , izlemeden saçma saçma yorumlar yapıyorsun. Daha da açıklama yapmayacağım sana , iyi forumlar.
1 ay içinde bitirdim 9 sezonu. İzlemediğim günlerde oldu baya ona rağmen rahatça bitirdim. Çünkü sarıyor.
Valla bilemem bana korku gibi geldiWitcherde garelt zaten kılıç vururken hissiyat yok sanki metale vuruyor ondan izleme gereği bile duymadım Zaten Rambo gibi herkesi tek başına alıyor neyse diğerinde ise 3 4 bölüm izledim ve zaman kaybı olduğunu anladim
Korku değil ki o ben 8. Sezonda bıraktım artık uzatmak için eklemişler