Neler Yeni

Netflix almak mantıklı mı?

Trowlking

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Muhammed ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kullanan arkadaşlar varmı

Keptın

80+ Silver

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
İstediğim her içerik var, çok zengin kütüphane. Tek tıklama ile dizinin farklı dillerde dublajlı hâlini seçebiliyorum.
Netflix tarafından yapılan çok az hatalı, Türkçe ve diğer dillerdeki altyazıları tek tıkla istediğim gibi değiştirebiliyorum.
Bitrate kalitesi ve fazlalığı sebebiyle diğer sitelerin 1080p görüntüsünden çok daha kaliteli bir görüntü alabiliyorum, gayet iyi.
İnternet hızından bağımsız korsan sitelerde videolar hep donar, Netflix'te bu sorun yok. Sıfır donma ve sıfır reklam bir deneyim.
Tüm bunların yanı sıra orijinal izliyorsunuz, dizilere hakkını vermiş oluyorsunuz. Korsana bulaşmıyorsunuz, çok avantajı bana göre.
Tüm bunları Tosla veya Papara'nız varsa yarı fiyatına alabiliyorsunuz. 41 TL pakete 20.5 TL ödüyorum, her türlü parasına değecektir.

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Ailen'de İzliyorsa Net Alınır Biz Aİlecek İzliyoz Hesapta Genelde Kardeşim ben Abim öyle çok daha mantıklı oluyor.

Trowlking

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Muhammed ali
İstediğim her içerik var, çok zengin kütüphane. Tek tıklama ile dizinin farklı dillerde dublajlı hâlini seçebiliyorum.
Netflix tarafından yapılan çok az hatalı, Türkçe ve diğer dillerdeki altyazıları tek tıkla istediğim gibi değiştirebiliyorum.
Bitrate kalitesi ve fazlalığı sebebiyle diğer sitelerin 1080p görüntüsünden çok daha kaliteli bir görüntü alabiliyorum, gayet iyi.
İnternet hızından bağımsız korsan sitelerde videolar hep donar, Netflix'te bu sorun yok. Sıfır donma ve sıfır reklam bir deneyim.
Tüm bunların yanı sıra orijinal izliyorsunuz, dizilere hakkını vermiş oluyorsunuz. Korsana bulaşmıyorsunuz, çok avantajı bulunuyor.
Tüm bunları Tosla veya Papara ile de yarı fiyatına da alabiliyorsunuz. 41 TL pakete 20.5 TL ödüyorum, her türlü parasına değecektir.
Bende tosladan Alicam Türkçe dublaj varmi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,408
Üyeler
161,851
Son üye
yuzonuc
Top Bottom