Perfectshot06
Moderatör
Dahası
Amaç zaten gerçekten sadece aynı evdekilerin izlemesini sağlamak. bu sayede netflix bir sürü yeni abone kazanmış. Yoksa tüm dünya da herkes ortak kullanıyordu. Bu sayede herkesten ayrı para alacaklar. 4 kişi 4k pakete ayda 130 veriyorsunuz. Ama 4 kişiye en düşük paketten satsa 280 lira kazanır. Bir de 4k tv kullananlar mecbur 130 liralıktan alacak. Yani adamlar bir anda paketlerden 4 katı fazla para kazanmaya başlayacak. Netlifx için çok mantıklı ki abone kazanmaya başlamışlar bile.Saçmalık değil mi bu? Hadi TV neyse de ben şehir dışına gittim veya tatile çıktım diyelim ne yani beni aileden saymayacak mı? Dışarda izleyemeyeceksem ne anlamı var ki evde korsan izlerim zaten?
Netflix'te bir dönem resmen sona erdi! Yasak başladı, 6 milyon abone kayıt oldu!
Netflix, kullanıcılara gönderdiği mailde kişiler arası şifre paylaşım yasağını bütün ülkelerde başlattığını resmi olarak duyurdu. Yasağın test edilmeye başlanmasından bu yana Netflix üzerinde 6 milyon abone kaydının gerçekleştiği belirtildi.
www.internethaber.com