Neler Yeni

Netflix faturalama günüm geldi kartta para yoktu hala izleyebiliyorum?

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Selamün aleyküm beyler, benim Netflix hesabının faturalama günü bugündü ve bugün geldiğinde kartımda 19 TL vardı yani 41 TL'lik paketi alabilecek para yoktu ama şu anda gidip baktığımda 30-40 saniye kadar baktım izlendi. Nasıl oluyor bu?

equinoxx

80+ Bronze
Selamün aleyküm beyler, benim Netflix hesabının faturalama günü bugündü ve bugün geldiğinde kartımda 19 TL vardı yani 41 TL'lik paketi alabilecek para yoktu ama şu anda gidip baktığımda 30-40 saniye kadar baktım izlendi. Nasıl oluyor bu?
1-2 hafta kadar ek süre veriyor, sonra izlemeye kapatıyor.

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1-2 hafta kadar ek süre veriyor, sonra izlemeye kapatıyor.
Hesabınız askıya alındı yazıyordu ödemeyi yeniden denemek ister misiniz? gibi bir şey sordu bana bende geri yaptım ondan sonra izleyebildim. Diyelim ki ben bu 2 haftalık süreçte ödemeyi yapmadım sonra 3-4 ay sonra tekrar aynı üyelikten aldım 2 haftalık ücreti keser mi?

equinoxx

80+ Bronze
Hesabınız askıya alındı yazıyordu ödemeyi yeniden denemek ister misiniz? gibi bir şey sordu bana bende geri yaptım ondan sonra izleyebildim. Diyelim ki ben bu 2 haftalık süreçte ödemeyi yapmadım sonra 3-4 ay sonra tekrar aynı üyelikten aldım 2 haftalık ücreti keser mi?
kesmez.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,521
İsim
Oğuz Oğuz
2 senedir aktif kullanıyorum 3 gün veriyor yani ayın 25'i başlıyor denemeye 28'i olunca askıya alıyor.

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 senedir aktif kullanıyorum 3 gün veriyor yani ayın 25'i başlıyor denemeye 28'i olunca askıya alıyor.
Tamam hocam. Hesap ayrıntılarına girdiğimde bir dahaki faturalama tarihi 28 kasım yazıyor sizce yeni üyelik başlatmış olabilir mi? Kartta yeteri kadar para yoktu?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,521
İsim
Oğuz Oğuz
Tamam hocam. Hesap ayrıntılarına girdiğimde bir dahaki faturalama tarihi 28 kasım yazıyor sizce yeni üyelik başlatmış olabilir mi? Kartta yeteri kadar para yoktu?
Onu otomatik gösterir. Muhtemelen 2-3 gün içinde ödenmezse askıya alınır.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,521
İsim
Oğuz Oğuz

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Anladım, ama bende az önce girdiğimde hesabınız askıya alındı demişti? Ama yine izleyebildim.
Dost 1,5 senedir aktif kullanıyorum. Kartta paran yoksa 2-3 gün müsade ediyor, (hesabın askıya alındı) para çekmeye çalışıyor. Sonra izlemeye kapatıyor. Eğer hala ödemezsen hesabın kapatılıyor. Basit.

Top Bottom