İphone 6 kullanıyorum ios 12.5 sürümündeyim ama netflix yüklenmiyor nasıl indirebilirim?
yükleyemezsin.İphone 6 kullanıyorum ios 12.5 sürümündeyim ama netflix yüklenmiyor nasıl indirebilirim?
Netflix en az İOS 14 istiyor. Yani yükleyemezsin. Belki kaçak göçek yolllarla yüklenir ama yasal olarak indiremezsin.İphone 6 kullanıyorum ios 12.5 sürümündeyim ama netflix yüklenmiyor nasıl indirebilirim?
Kaçak nasıl indiririm?Netflix en az İOS 14 istiyor. Yani yükleyemezsin. Belki kaçak göçek yolllarla yüklenir ama yasal olarak indiremezsin.
I dont know.Kaçak nasıl indiririm?
Kanka daha yeni aldım telefonu yeni apple hesabı açtım daha önce hiç indirmedim ki netflix’iİPhone'a uygulamanın eski bir sürümünü nasıl yüklerim?
[Çözüm bulundu!] Apple Destek makalesi , uygulamayı istediğiniz sürümde almak için ne yapmanız gerektiğini açıklıyor gibi görünüyor .…qastack.info.tr
Eskiden iphone 4 kullanıyordum bu tarz taktikler işe yarıyordu tam hatırlamıyorum ama deneyebilirsin.
I dont know.
@DOGANALPASLAN kanka sen anlıyon mu bu işlerden.Kanka daha yeni aldım telefonu yeni apple hesabı açtım daha önce hiç indirmedim ki netflix’i
Mesaj otomatik birleştirildi:
Maalesef...@DOGANALPASLAN kanka sen anlıyon mu bu işlerden.
indirmen gerekmiyor eklemen falan lazımdı o tarz bir şeyler vardı yapılıyor yani araştır biraz internettenKanka daha yeni aldım telefonu yeni apple hesabı açtım daha önce hiç indirmedim ki netflix’i
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reis youtube iphone 6 download netflix yazKaçak nasıl indiririm?
10 dk sonra: İphone 6 virüs silmeReis youtube iphone 6 download netflix yaz
Ios isletim sistemi harici viruslara karsi onlemli android gibi degil10 dk sonra: İphone 6 virüs silme