Çözüldü✓ Netflixe bağlanamıyorum

Ben de 2 gün önce denedim. Biraz eski bir TV ama google üzerinden girmek istediğimde şifre yanlış diyor ama aynı şifte ile PC'den giriliyor.
şifre yanlış değil onla alakalı bir şey değil benim sorunum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 gündür deniyorum delirmek üzereyim artık

Modemin elektriğini en az 10 sn kesip yeniden başlatmayı denedin mi? Daha önce LG marka tvde benzer sorun yaşadım, netflix değil ama genel olarak internet gerektiren uygulamalar açılmıyordu. Ethernet kablosu bağlayınca düzelmişti. Kablosuz bağlanıyorsan kabloyla bağlanmayı deneyebilirsin.

Modemin elektriğini en az 10 sn kesip yeniden başlatmayı denedin mi? Daha önce LG marka tvde benzer sorun yaşadım, netflix değil ama genel olarak internet gerektiren uygulamalar açılmıyordu. Ethernet kablosu bağlayınca düzelmişti. Kablosuz bağlanıyorsan kabloyla bağlanmayı deneyebilirsin.
bir fark yok denedim samsung televizyon LG televizyonlarda silip geri yükleyince düzeliyor deniliyor fakat bu televizyonda malesef uygulama silinemiyorum televizyonun içinde olan bir program televizyon fabrika ayarlarınada döndürüp denedim ama biir fark yok

bir fark yok denedim samsung televizyon LG televizyonlarda silip geri yükleyince düzeliyor deniliyor fakat bu televizyonda malesef uygulama silinemiyorum televizyonun içinde olan bir program televizyon fabrika ayarlarınada döndürüp denedim ama biir fark yok
Smart Hub'ı sıfırladın mı ?

Omni DSL Kullanıyorsan Netflix açmaya çalıştığın sırada Port yönlendirme menüsünden UPnP Port Yönlendirmelerine bak eğer Netflix Çıkmıyorsa Netflix ağına bağlanmıyor olabilir.
Ayrıca Discord gelebilirsen bi port açıp sorunu çözmeye çalışırız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@DENI2 LAN Bİ DK.
Bu adamlar "Netflix'e en hızlı biz bağlanıyoruz demiyor muydu"?
Sözlerini tutsunlar o zaman.
Bak bak paylaşılana bak.
Alıntıyı görüntüle

LDKBNFSKDJLBFJKLBSKLDJBFKLSDJBFJKLSDBFJKSDBKLFBSDKLJFSDKFJKLSDBFKLSDBKLF
(En Hızlı 2. bağlanan operatörüz diyor)

(En Hızlı 2. bağlanan operatörüz diyor)
bilmiyorum sadece bende olabilir bir sorun ilk sorunu mu yaşadım turknette kablo ile verdiği hız mükkemmel fakat şuan böyle bir sorunum var

Allah kolaylık versin. Netflixin tv uygulamaları biraz sorunlu heralde. Bende de tv boxta geçen tvq-pb-101 (5.2.5) hatası verdi, cihazı fabrika ayarına döndürmek zorunda kaldım. Mobil uygulamadan açıp görüntüyü tvye aktarınca açılıyor mu? Benim tvde kumandadan netflix uygulaması açılmıyor ama mobilden açıp ağ üzerinden tvye aktarınca açılıyor. Sürekli öyle açmak sinirlerimi bozunca gidip mi box aldım.

Geri