Neler Yeni

Yardım NetGSM Ev İnterneti Sıkıntı Yaşayan Var Mı?

DogancanYr

80+ Silver
1 Haftadır böyle comnette de bekledik sonuç ortada müşteri hizmetleri de dalga geçer gibi konuşuyor çıkıp doğru düzgün açıklama yapan yok herhalde keriz sandılar bizi kablonette 200mbps ilk 3 ay 500tl sonraki aylar 550tl üstelik ilk 2 ay ücretsiz
Bende mükemmel. Ayrıca 100lük parkede istenen 600TL sitesinde sen nasıl alabiliyorsun.

WhoCares

80+ Gold
1 Haftadır böyle comnette de bekledik sonuç ortada müşteri hizmetleri de dalga geçer gibi konuşuyor çıkıp doğru düzgün açıklama yapan yok herhalde keriz sandılar bizi kablonette 200mbps ilk 3 ay 500tl sonraki aylar 550tl üstelik ilk 2 ay ücretsiz
kablo netin çok iyi oldugunu sanma fiyatina bakarak :kekw:

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Yusuf Bayraktar
1744065490248.png

Kablo net gayet iyi bende hiç bir kere gece kestiler oda bölgesel bakım diye şuanlık sorun yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Yusuf Bayraktar
sende iyi diye diğer kullananlarda sorun olmuyor anlamına gelmiyor benim okudugum yorumlar pek iç açıcı değil belirtmek istedim :kekw: :PeepoLeave:
Binanın altyapısına bağlıdır muhtemelen. Ama yapacak bir şey yok 2 ay bedava ve taahhüt var.

halilgvnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Halil Güvener
Kullanan arkadaşlarım memnun onların altyapısını kullanmıyorum zaten kablonet kullanıp sıkıntı yaşayanların çoğu vdsl kullananlar

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,777
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Arkadaşlar Yer yer telekom da da sıkıntı oluyor internet gidiyor gibi internet var gözüküyor ancak ne web sitelerine girebiliyorsunuz ne de oyun falan oynayabiliyorsunuz özelikle gece ve sabah saatlerinde yaşanıyor.
(daireye kadar fiber kablo FTTH hat kullanıyorum)

halilgvnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Halil Güvener
Bende mükemmel. Ayrıca 100lük parkede istenen 600TL sitesinde sen nasıl alabiliyorsun.
Aramıza hoşgeldin kampanyası
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar Yer yer telekom da da sıkıntı oluyor internet gidiyor gibi internet var gözüküyor ancak ne web sitelerine girebiliyorsunuz ne de oyun falan oynayabiliyorsunuz özelikle gece ve sabah saatlerinde yaşanıyor.
(daireye kadar fiber kablo FTTH hat kullanıyorum)
Hocam netgsmde 1 haftadır kasıtlı olarak saat akşam 8 gece 2de hızlar düşürülüyor büyük bi sıkıntı var ve çözmek istemiyorlar gibi

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,777
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Aramıza hoşgeldin kampanyası
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam netgsmde 1 haftadır kasıtlı olarak saat akşam 8 gece 2de hızlar düşürülüyor büyük bi sıkıntı var ve çözmek istemiyorlar gibi
kasıtlıysa büyük sıkıntı, thh'ye başvurdunuz mu konu hakkında
Benimki 5-10 dk oluyor max bu saatlerde

halilgvnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Halil Güvener
kasıtlıysa büyük sıkıntı, thh'ye başvurdunuz mu konu hakkında
Benimki 5-10 dk oluyor max bu saatlerde
Thhye başvursam uzun süre bu çileyi çekecem direkt geçiş yapmak daha mantıklı geldi böyle kalitesiz firmada durmanın manası yok uğraştırır sürekli

Top Bottom