Yardım NetGSM Ev İnterneti Sıkıntı Yaşayan Var Mı?

1 Haftadır böyle comnette de bekledik sonuç ortada müşteri hizmetleri de dalga geçer gibi konuşuyor çıkıp doğru düzgün açıklama yapan yok herhalde keriz sandılar bizi kablonette 200mbps ilk 3 ay 500tl sonraki aylar 550tl üstelik ilk 2 ay ücretsiz
Bende mükemmel. Ayrıca 100lük parkede istenen 600TL sitesinde sen nasıl alabiliyorsun.

1 Haftadır böyle comnette de bekledik sonuç ortada müşteri hizmetleri de dalga geçer gibi konuşuyor çıkıp doğru düzgün açıklama yapan yok herhalde keriz sandılar bizi kablonette 200mbps ilk 3 ay 500tl sonraki aylar 550tl üstelik ilk 2 ay ücretsiz
kablo netin çok iyi oldugunu sanma fiyatina bakarak :kekw:

kablo netin çok iyi oldugunu sanma fiyatina bakarak :kekw:
1744065490248.png

Kablo net gayet iyi bende hiç bir kere gece kestiler oda bölgesel bakım diye şuanlık sorun yok.

Arkadaşlar Yer yer telekom da da sıkıntı oluyor internet gidiyor gibi internet var gözüküyor ancak ne web sitelerine girebiliyorsunuz ne de oyun falan oynayabiliyorsunuz özelikle gece ve sabah saatlerinde yaşanıyor.
(daireye kadar fiber kablo FTTH hat kullanıyorum)

Bende mükemmel. Ayrıca 100lük parkede istenen 600TL sitesinde sen nasıl alabiliyorsun.
Aramıza hoşgeldin kampanyası
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar Yer yer telekom da da sıkıntı oluyor internet gidiyor gibi internet var gözüküyor ancak ne web sitelerine girebiliyorsunuz ne de oyun falan oynayabiliyorsunuz özelikle gece ve sabah saatlerinde yaşanıyor.
(daireye kadar fiber kablo FTTH hat kullanıyorum)
Hocam netgsmde 1 haftadır kasıtlı olarak saat akşam 8 gece 2de hızlar düşürülüyor büyük bi sıkıntı var ve çözmek istemiyorlar gibi

Aramıza hoşgeldin kampanyası
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam netgsmde 1 haftadır kasıtlı olarak saat akşam 8 gece 2de hızlar düşürülüyor büyük bi sıkıntı var ve çözmek istemiyorlar gibi
kasıtlıysa büyük sıkıntı, thh'ye başvurdunuz mu konu hakkında
Benimki 5-10 dk oluyor max bu saatlerde

kasıtlıysa büyük sıkıntı, thh'ye başvurdunuz mu konu hakkında
Benimki 5-10 dk oluyor max bu saatlerde
Thhye başvursam uzun süre bu çileyi çekecem direkt geçiş yapmak daha mantıklı geldi böyle kalitesiz firmada durmanın manası yok uğraştırır sürekli

Geri