Neler Yeni

Netgsm Yeni Hat Alma Sürecim

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,147
İsim
Ensar
Ana hattım olan Türk Telekom'da taahhütümün bitmesine az kaldı, yeni fiyatlarda çok arttığından uygun fiyatlı bir operatör arayışındaydım ve Netgsm ile karşılaştım. Netgsm sim kart siparişi verdim ve sıfır temiz bir numara aldım. 5 Haziran 2024 tarihinde sim kart siparişi verdim. 90 TL sim kart ücreti ve 59 TL kargo ile toplamda 149 TL ödedim. 6 Haziran 2024 tarihinde sim kart teslim edildi. E-devlet ile onay işleminin ardından 400 TL ÖİV ödedim. Birkaç saat içinde hattım açıldı. Diğer Türk Telekom hattımı da faturasız hatta taşıdım. Netgsm'de banka SMS'lerinde sorun olabildiği ve entegrasyonları henüz tamamlanmadığı için banka SMS'lerinden dolayı Türk Telekom kullanmaya devam ediyorum. Netgsm fiyat performans açısından çok iyi bir operatör. Ancak taahhüt olmadığından dolayı sürpriz fiyat artışları olabilir, bu yüzden bu enflasyonist ortamda taahhütlü seçenekler de olsa iyi olur.

İlk izlenimlerim: Ses kalitesi düşük. İnternet hızını aynı yerde Türk Telekom hattıyla aynı cihazda test ettim, Netgsm biraz daha iyi.
1000036988.jpg

Son düzenleme:

Bünyamina

80+ Platinum
Güzel faydalı içerik paylaşmışsın eline sağlık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,504
Üyeler
165,191
Son üye
Hk44
Top Bottom