Neler Yeni

Netkargo Rezillik

Kuaanos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Tuğrul SEZER
İtopyadan klavye aldım karne indirimlerinde ve buraya kadar sıkıntı yok. Asıl sıkıntı satın aldıktan sonra kargo firmasıyla yaşanan rezillik. İtopyanın anlaştığı netkargo adında lanet şirket 5 iş günü boyunca kargomu getirmedi, getirmediği gibi de olumsuz hava şartları yüzünden teslim edilemedi dedi. Ben şimdi kargomu nasıl alacağım bilgi yok, nolacak ne yapacağım ulaşamıyorum. Lütfen bu konu hakkında bilgisi olan yardım etsin.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İstanbulda millet evine gidemedi.Sokaklarda arabasını bıraktı evine yürüdü.Klavye derdine düşmüşsün.Bekle gelir ne kastın bu kadar.İtopya vermiş kargo firmasına daha ne yapsın şu aşamada? Hava günlük güneşlik de mi getirmediler sanki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Mehmetcan Aydın
Kargo takibinden hangi şubede olduğunu göremiyor musun?

Ardahan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
ArdahanFıçıcı
İtopya müşteri hizmetlerine durumu anlatmanı öneririm

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,222
İsim
.
İstanbulda millet evine gidemedi.Sokaklarda arabasını bıraktı evine yürüdü.Klavye derdine düşmüşsün.Bekle gelir ne kastın bu kadar.İtopya vermiş kargo firmasına daha ne yapsın şu aşamada? Hava günlük güneşlik de mi getirmediler sanki.
+++++

AydNn

80+ Bronze
O bizim problemimiz değil insanlar karşı çıkacak ama kuryelerde de aynı zaten onlar kötü hava şartları için var iyi zamanda zaten kendim gider alırım

Kuaanos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Tuğrul SEZER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İstanbulda yaşadığımı nereden çıkardınız onu hiç anlamadım. Ayrıca kargonun durumu istanbuldan çıktıktan sonra teslim edilemedi hava şartlarından dolayı dendi. Yani olayın hava şartlarıyla bir alakası yok.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
misfit
Hava koşullarını biliyorsundur diye tahmin ediyorum. Bir kaç gün içinde elinde olur.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,120
İsim
.
O bizim problemimiz değil insanlar karşı çıkacak ama kuryelerde de aynı zaten onlar kötü hava şartları için var iyi zamanda zaten kendim gider alırım
Bu ne saçma sapan bir düşünce tarzı dostum.
Sen nasıl bir psikolojiye sahipsin ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Mehmetcan Aydın
Dostum ben kargocuyum, senin dediğin sistem ona göre işlemiyor. Aktarmadan araba gelmezse neyi dağıtacağız? İnsanlar yolda yürüyemedi arabalarını E-5'lerde bıraktı, sende diyorsun ki kötü hava şartları için var.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Beyninde sıkıntımı var İstanbul Felç oldu felç araba ilerlemiyor Tem otoyolunda aracını orta şeritte bırakıp evine yürüdü millet benim sorunum değil diyor.

Kuaanos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Tuğrul SEZER
Kargo takibinden hangi şubede olduğunu göremiyor musun?
netkargo rezillik.png

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
misfit
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR