Netmaster infinity 401 modem sorunum

kaancang1

80+
Reaksiyon skoru
18
Kablonet kullanıyorum, modemim infinity 401 , bottleneck ve çekim problemleri yaşamaya başladım . ayrıca oyunlarda paket kaybı da var ethernetle bağlanmama rağmen.
elimde görseldeki vr400 v1 modeli var. infinity 401 i köprü moduna alsam, etherneti ve kablosuzu tplinkten dağıtsam qos varsa tplinkten onu da ayarlasam sorunları çözebilir miyim ?
etherneti tplinkten dağıtmak gecikme yapar mı ?
50-8mbit paketi kullanıyorum.

Ekler

• 1000024049.webp
    1000024049.webp
    33.8 KB · Hit: 27
Müşteri hizmetlerini arayıp sorununu söyle. Kabloneti sorun için aradığımda neredeyse aynı gün geliyorlar.

Kablonet kullanıyorum, modemim infinity 401 , bottleneck ve çekim problemleri yaşamaya başladım . ayrıca oyunlarda paket kaybı da var ethernetle bağlanmama rağmen.
elimde görseldeki vr400 v1 modeli var. infinity 401 i köprü moduna alsam, etherneti ve kablosuzu tplinkten dağıtsam qos varsa tplinkten onu da ayarlasam sorunları çözebilir miyim ?
etherneti tplinkten dağıtmak gecikme yapar mı ?
50-8mbit paketi kullanıyorum.
Modem satin alma. Kablonetin yeni modemleri cok kaliterli kirala. Ariza durumunda modem arizalarinda degisim yapiyorlar

Müşteri hizmetlerini arayıp sorununu söyle. Kabloneti sorun için aradığımda neredeyse aynı gün geliyorlar.
modem çok ısındığı için kapağı açık kullanıyorum , kapağının yerini hatırlamıyorum şuan .
zaten geldiklerinde aynı odadan wifi bağlanıp test yapıyor sorun yok diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Modem satin alma. Kablonetin yeni modemleri cok kaliterli kirala. Ariza durumunda modem arizalarinda degisim yapiyorlar
modem kiralık infinity 401 den daha kaliteli modemleri yok ki şuan . ayrıca tplink vr400 zaten elimde var

indirme ve yükleme gecikmeleri çok fazla bu ethernetle kullandığım halde bu şekilde

1746921964562.webp

Son düzenleme:
modem çok ısındığı için kapağı açık kullanıyorum , kapağının yerini hatırlamıyorum şuan .
zaten geldiklerinde aynı odadan wifi bağlanıp test yapıyor sorun yok diyor

modem kiralık infinity 401 den daha kaliteli modemleri yok ki şuan . ayrıca tplink vr400 zaten elimde var

indirme ve yükleme gecikmeleri çok fazla bu ethernetle kullandığım halde bu şekilde

Alıntıyı görüntüle
Zaten paket olarak 50-8 kullandigin icin indirme ve yukleme sirasinda ping artmasi normal paketi yukselt anlayacaksin hersey normal zaten.

vdsl modem kullanamazsın diye biliyorum docsis olması lazım

vdsl modem kullanamazsın diye biliyorum docsis olması lazım
infinity 401 i köprü moduna alıcam yani switch gibi kullanıp tplinki modem yapıcam yapılıyor da benim sorunumu acaba çözer mi ?

Zaten paket olarak 50-8 kullandigin icin indirme ve yukleme sirasinda ping artmasi normal paketi yukselt anlayacaksin hersey normal zaten.
modem daha 50mbite yetişemiyor 100 yapsam da değişmez zaten 100mbite ihtiyacım da yok . qos ayarı olmadan çözülmüyor gecikme olayı bu modemde o yok işte

infinity 401 i köprü moduna alıcam yani switch gibi kullanıp tplinki modem yapıcam yapılıyor da benim sorunumu acaba çözer mi ?

modem daha 50mbite yetişemiyor 100 yapsam da değişmez zaten 100mbite ihtiyacım da yok . qos ayarı olmadan çözülmüyor gecikme olayı bu modemde o yok işte
Dedigim gibi turkiyedeki evimde de kablonet var ve 3 cesit modem kullandim 2014 den beri kullaniyorum v ecesitli firmalar kullandim modem arayuzunden zaten abkarsan qos ayari kapalidir yani paket sikistirma ozelligi acik olunca gecikme olur fabrika reset atarsan zaten normale donuyor ayrica 50 mbit den alabilicegin max hizi aliyorsun eger modem hizini test etmek istersen ayni internete bagli ayni konumda iken birbirlerine dosya gondermeyi denersen alarsin wifideki max hizi test etmek icin.

ilk mesajda bottleneck yazmışım bufferbloat olacak o . bufferbloat ve çekim kalitesi sorunu yaşıyorum

Inifty 401 aktif modem havuzunda açık ara en kötü modem. Çinli modemi güzel kablonetin onu iste. (H&D NE1611C)

Inifty 401 aktif modem havuzunda açık ara en kötü modem. Çinli modemi güzel kablonetin onu iste. (H&D NE1611C)
o modemde bufferbloat çözmek için qos ayarı var mı biliyor musunuz ? infinity 401 de yok çünkü öyle bir ayar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,750
Üyeler
183,886
Son üye
a.dogduu
Geri