ben yeni netspeed e geçiyorum 100mbs vdsl 160 tl16mbps pakete geçtik geçen sene, 129TL ödüyoruz 1 Hazirandan itibaren 214TL yazmışlar. Bu normal mi?
Ne yapabiliceksin ? Taahhütsüz internet sonuçtasenin kaç TL oldu ve buna bişey yapamaz mıyız
250 oldu sanırım fakat davetim var baya benimsenin kaç TL oldu ve buna bişey yapamaz mıyız
Valla 16mbps için 214tl cok fazla fixnet bile 219.90tl mi ney 200mbps fiber tarifesi veriyor.16mbps pakete geçtik geçen sene, 129TL ödüyoruz 1 Hazirandan itibaren 214TL yazmışlar. Bu normal mi?
Millenicom abonesiyim 280tl mi ne oldu fatura 100mbps fiber.Evet konusu açılmıştı zaten. Çoğu kişi Millenicom veya Fixnet'e geçeceğini söylemişti.
Tahhüütsüz fakat cok fark var zam için. 10 olur 40 olur. Ve o paraya 200mbps var?Ne yapabiliceksin ? Taahhütsüz internet sonuçta
kafayı sıyırmışlar çok abone kaybedicek16mbps pakete geçtik geçen sene, 129TL ödüyoruz 1 Hazirandan itibaren 214TL yazmışlar. Bu normal mi?
Aşırı pahalı arkadaşın dediği gibi taahhütsüz olmasının fazla bir farkı yok çok pahalı olmuş. Fixnet tercih edilebilir ama nasıldır bilemem.Valla 16mbps için 214tl cok fazla fixnet bile 219.90tl mi ney 200mbps fiber tarifesi veriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Millenicom abonesiyim 280tl mi ne oldu fatura 100mbps fiber.
Haziran ortası tt ve milleni aboneliğim. Fixnet olcak artık. Konu açarım unutmasam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tahhüütsüz fakat cok fark var zam için. 10 olur 40 olur. Ve o paraya 200mbps var?
Şeffaf: https://lg.fixnet.com.tr/cgi-bin/bgplg?cmd=traceroute&req=Aşırı pahalı arkadaşın dediği gibi taahhütsüz olmasının fazla bir farkı yok çok pahalı olmuş. Fixnet tercih edilebilir ama nasıldır bilemem.