Hocam teşekkürler ama çoktan kullandım bir başkasınınkini."S3T9AG"
6 ay sabit fiyat, daha düşük kurulum bedeli, ulaşılabilir müşteri hizmetleri.netspeed'i neden tercih ettiniz hocam ben de iss arıyorum millenicomu tercih edecğim gibi duruyor.
hocam bu kurulum bedelini her iss değiştirdiğimizde ödüyor muyuz?6 ay sabit fiyat, daha düşük kurulum bedeli, ulaşılabilir müşteri hizmetleri.
Yok. Başka firmadan geçersen ücretsiz. Ben sıfırdan başvuru yaptım.hocam bu kurulum bedelini her iss değiştirdiğimizde ödüyor muyuz?
6 ay sabit fiyat nerde varmış. Ben başladıktan 1 ay sonra zamlandı6 ay sabit fiyat, daha düşük kurulum bedeli, ulaşılabilir müşteri hizmetleri.
hocam kurulum netspeed de 600 tl diğerlerine göre daha fazla bu ücret.6 ay sabit fiyat, daha düşük kurulum bedeli, ulaşılabilir müşteri hizmetleri.
Şöyle millenicom müşteriyi düşükten çeker sonra zam yapar. Bir de millenicomdan çıkarsan 12-(kullandığın ay) x 40 TL ödersin.hocam kurulum netspeed de 600 TL diğerlerine göre daha fazla bu ücret.
e hocam o zaman taahütsüz olmasının ne anlamı var.Şöyle millenicom müşteriyi düşükten çeker sonra zam yapar. Bir de millenicomdan çıkarsan 12-(kullandığın ay) x 40 TL ödersin.