NetSpeed Fiber için nasıl?

Aziz G.

80+
Reaksiyon skoru
149
Arkadaşlar son konumda yazıyor süreç ve bazı bilgiler.
Sitemize fiber gelmiş ve ttnet altyapısıyla
Günümüzde malum fiyatlar baya artmış durumda
Araştırırken netspeed i gördüm bu firma nasıldır?
Müşteri hizmetleri, sorun çıkarma ve verilen hızı alamama tarzı durumlar söz konusu mu?

Sitede böyle bir paket var
1648570714362.png

Dilediğin zaman iptal et diyor 1 ay kullandım memnun kaldım/kalmadım iptal edebiliyor muyum ?
Herhangi bir cayma bedeli vs. söz konusu mu?
Ve ttnetin altyapısını kullanır mı? Yani aradığım zaman siz ttnetin altyapısını kullandığınız için şöyle
böyle fln derler mi?
Bu bilgilere acil ihtiyacım var bilenler yorumlarını/düşüncelerini aktarabilir mi?

Ben netspeed kullanıyorum memnunum. aradığım zaman muhattap bulabiliyorum ama aradığım pek olmadı sorun yaşamadım.

Eyw dostum biliyorum tahahütsüz yazdığını fakat daha önceden tahahütsüz net kullanmadığım için bir tereddütte kaldım.
Anladım. Bir sıkıntı olmaz bende netspeed vdsl kullanıyorum gayet memnunum hızı tam olarak veriyorlar müşteri hizmetleride çok ilgili hiçbir sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim.

Anladım. Bir sıkıntı olmaz bende netspeed vdsl kullanıyorum gayet memnunum hızı tam olarak veriyorlar müşteri hizmetleride çok ilgili hiçbir sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim.
Teşekkür ederim yorumların için başvuracak gibiyim.

Ben netspeed kullanıyorum memnunum. aradığım zaman muhattap bulabiliyorum ama aradığım pek olmadı sorun yaşamadım.
Türk Telekom altyapısı üzerinden mi kullanıyorsunuz? kendi altyapıları mı var?

Türktelekom altyapısını kullanıyorlar.
Peki sorunlarınızı çözmeleri için TürkTelekom servisi mi geliyor? Ping problemi felan yaşıyor musunuz? akşamlar internet hızınız düşüyor mu? Loss değerleriniz ne kadar?
Çok soru sordum ama, cevap verirseniz sevinirim. hem konu sahibi hem ben yararlanmış oluruz.

Peki sorunlarınızı çözmeleri için TürkTelekom servisi mi geliyor? Ping problemi felan yaşıyor musunuz? akşamlar internet hızınız düşüyor mu? Loss değerleriniz ne kadar?
Çok soru sordum ama, cevap verirseniz sevinirim. hem konu sahibi hem ben yararlanmış oluruz.
Sadece 2 defa internet kopma sorunu oldu netspeed müşteri hizmetlerini aradım hallettiler eve hangi servis geliyor bilmiyorum.
Ping problemi şimdiye kadar hiç yaşamadım.
Günün bütün saatlerinde internet hızı sabit bir düşme veya kopma olmuyor.

Olur benim için fark etmez hocam

Sadece 2 defa internet kopma sorunu oldu netspeed müşteri hizmetlerini aradım hallettiler eve hangi servis geliyor bilmiyorum.
Ping problemi şimdiye kadar hiç yaşamadım.
Günün bütün saatlerinde internet hızı sabit bir düşme veya kopma olmuyor.
Teşekkür ederim hocam. Son olarak, hangi modemi kullanıyorsunuz öğrenebilir miyim? Kaliteli bir modem mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,398
Üyeler
190,910
Son üye
maxisero
Geri