Netspeed internet başvurusu

Reaksiyon skoru
172
Yaklaşık 1 saat önce netspeede başvuruda bulunduk. Fakat forumda şöyle bir gezinince referans kodu ile indirim kazanabiliyormusuz. Fakat bana sözleşmeyi gönderdiler. Henüz kendilerine kargolamadım. Bu indirimi nasıl kazanabilirim bilgisi olan birisi varsa açıklayabilir mi yeniden müşteri hizmetleri ile mi gorusmeliyim

Hocam bende yeni geçtim müşteri hizmetlerini arayıp benim kodu verebilirsiniz hem siz hem ben 10 lira indirim kazanabiliriz

İncelememden interneti inceleyebilir referans kodumu kullanabilirsiniz,
hayırlı olsun

hayırlı olsun
Sizin referans kodunuzu başkası kullanmış incelemenizi okudum. Ayni referans kodunu ben de kullaninca siz ekstra indirim aliyor musunuz veya ben indirimden yararlanabiliyor muyum

hayırlı olsun
Referens kodu her kullanıldığında 10TL düşüyor mu fiyat? Yani bedava olana kadar düşebiliyor mu?

Sizin referans kodunuzu başkası kullanmış incelemenizi okudum. Ayni referans kodunu ben de kullaninca siz ekstra indirim aliyor musunuz veya ben indirimden yararlanabiliyor muyum
Referens kodu her kullanıldığında 10TL düşüyor mu fiyat? Yani bedava olana kadar düşebiliyor mu?
evet 12 ay fatura bile ödememe şansın var
düşüyor sizden ve benden 10tl
kısaca bedava olana kadar şansınız var

Ciddi mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Müşteri hizmetlerini arayıp sizin referans kodunuzu girmelerini isteyeceğim
Teşekkürler evet gerçekten atıyorum hatta o ekranı

Ciddi mi

Müşteri hizmetlerini arayıp sizin referans kodunuzu girmelerini isteyeceğim
1675534298313.png

@DocToR2 kodunla ben kayıt olamadim malesef depremde evimiz hasar gördü bağlatamadık fakat halamlari netspeede senin kodunla geçirdim. Haberin olsun

@DocToR2 kodunla ben kayıt olamadim malesef depremde evimiz hasar gördü bağlatamadık fakat halamlari netspeede senin kodunla geçirdim. Haberin olsun
Söylediğinizle bile çok ayıp ettiniz hem kendim hem insanların yararlanması için attım zaten bu incelemeyi. Çok geçmiş olsun. Allah sabırlar versin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,949
Üyeler
187,594
Son üye
ALİ42
Geri