Neler Yeni

Netspeed iyi mi? REFERANS KOD LAZIM

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
sssniperwolf
İzmir bölgesinde ping değerleri falan nasıl iyi mi? Birde referans kod verecek var mı?

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,874
İsim
Okan Aslantaș
Turknete geçersen onda verebilirim referans kodu

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
İzmir bölgesinde ping değerleri falan nasıl iyi mi? Birde referans kod verecek var mı?
Hocam gıbır kullanıyorum 1 seneden fazladır tavsiye ederim lolde ping değerim 6-8ms arası oluyor eğer geçmeyi düşünürsen ref kodu:GBYGKQVR7G

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
sssniperwolf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok turknet falan istemiyorum netspeed var kafamda tecrübesi olan bahseder mi acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam gıbır kullanıyorum 1 seneden fazladır tavsiye ederim lolde ping değerim 6-8ms arası oluyor eğer geçmeyi düşünürsen ref kodu:GBYGKQVR7G
yerin neresi

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
yok turknet falan istemiyorum netspeed var kafamda tecrübesi olan bahseder mi acaba

yerin neresi
Kocaelideyim ben. merkezleri Konya arada mesafe var Baya ama ona rağmen iş yapıyor ben bide dandik WiFi adaptör ile bu değerleri alıyorum kablolu olsa uçacak. 100 mbps kullandığım zaman en az 110-120 arası alıyordum adaptör ile şuan 200deyim adaptörüm pek yeterli gelmiyor biraz dalgayla 210 görüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
sssniperwolf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kocaelideyim ben. merkezleri Konya arada mesafe var Baya ama ona rağmen iş yapıyor ben bide dandik WiFi adaptör ile bu değerleri alıyorum kablolu olsa uçacak. 100 mbps kullandığım zaman en az 110-120 arası alıyordum adaptör ile şuan 200deyim adaptörüm pek yeterli gelmiyor biraz dalgayla 210 görüyorum.
altyapım zaten 71 mbps destekliyor ben sürekli kesiliyor mu internet veya ping durumları nasıl altyapı nasıl onları öğrenmeye çalışıyorum dostum

NETSPEED KULLANAN BİR ALLAHIN KULU YOK MU

Emre mete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Emre
Netspeed güzeldi ben netgsm e geçtim geçmez olaydım 3 ay biter bitmez döneceğim geri sadece serverları nerede onu nasıl öğrenebiliriz acaba

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
altyapım zaten 71 mbps destekliyor ben sürekli kesiliyor mu internet veya ping durumları nasıl altyapı nasıl onları öğrenmeye çalışıyorum dostum

NETSPEED KULLANAN BİR ALLAHIN KULU YOK MU
Hocam açıkçası öyle kesilme durumu olmadı hiç veya tamamen gittiği bi durum.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Davet kodu istersen "0XZUQ0" 2 gün önce geçtim. Bu senenin başında da kullanmıştım. Şu ana kadar bana sorun yaşatmayan firmalardan biri. Vakitsiz gelen zamlarından dolayı başka firmalara geçmiştim. Öneri niteliğinde değil kendi tecrübelerimi yazıyorum. Herkesin deneyimi aynı olmuyor maalesef.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Umut Elçisi
Netspeed 200 Mbps tarifesini kullanıyorum otomatik ödeme talimatım var 12 ay boyunca 30 ₺ indirim kazanmak için RXG5VV kodunu kullanabilirsiniz.
12312.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,025,896
Üyeler
162,575
Son üye
grkm41
Top Bottom