Netspeed iyi mi? REFERANS KOD LAZIM

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

sssniperwolf

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
9
İzmir bölgesinde ping değerleri falan nasıl iyi mi? Birde referans kod verecek var mı?

Turknete geçersen onda verebilirim referans kodu

yok turknet falan istemiyorum netspeed var kafamda tecrübesi olan bahseder mi acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam gıbır kullanıyorum 1 seneden fazladır tavsiye ederim lolde ping değerim 6-8ms arası oluyor eğer geçmeyi düşünürsen ref kodu:GBYGKQVR7G
yerin neresi

yok turknet falan istemiyorum netspeed var kafamda tecrübesi olan bahseder mi acaba

yerin neresi
Kocaelideyim ben. merkezleri Konya arada mesafe var Baya ama ona rağmen iş yapıyor ben bide dandik WiFi adaptör ile bu değerleri alıyorum kablolu olsa uçacak. 100 mbps kullandığım zaman en az 110-120 arası alıyordum adaptör ile şuan 200deyim adaptörüm pek yeterli gelmiyor biraz dalgayla 210 görüyorum.

Kocaelideyim ben. merkezleri Konya arada mesafe var Baya ama ona rağmen iş yapıyor ben bide dandik WiFi adaptör ile bu değerleri alıyorum kablolu olsa uçacak. 100 mbps kullandığım zaman en az 110-120 arası alıyordum adaptör ile şuan 200deyim adaptörüm pek yeterli gelmiyor biraz dalgayla 210 görüyorum.
altyapım zaten 71 mbps destekliyor ben sürekli kesiliyor mu internet veya ping durumları nasıl altyapı nasıl onları öğrenmeye çalışıyorum dostum

NETSPEED KULLANAN BİR ALLAHIN KULU YOK MU

Netspeed güzeldi ben netgsm e geçtim geçmez olaydım 3 ay biter bitmez döneceğim geri sadece serverları nerede onu nasıl öğrenebiliriz acaba

altyapım zaten 71 mbps destekliyor ben sürekli kesiliyor mu internet veya ping durumları nasıl altyapı nasıl onları öğrenmeye çalışıyorum dostum

NETSPEED KULLANAN BİR ALLAHIN KULU YOK MU
Hocam açıkçası öyle kesilme durumu olmadı hiç veya tamamen gittiği bi durum.

Davet kodu istersen "0XZUQ0" 2 gün önce geçtim. Bu senenin başında da kullanmıştım. Şu ana kadar bana sorun yaşatmayan firmalardan biri. Vakitsiz gelen zamlarından dolayı başka firmalara geçmiştim. Öneri niteliğinde değil kendi tecrübelerimi yazıyorum. Herkesin deneyimi aynı olmuyor maalesef.

Netspeed 200 Mbps tarifesini kullanıyorum otomatik ödeme talimatım var 12 ay boyunca 30 ₺ indirim kazanmak için RXG5VV kodunu kullanabilirsiniz.
12312.png

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,288
Üyeler
187,812
Son üye
SoftBlack