Netspeed kullananlar 2dk toplanın

Hocam bence hiç bir firma kendini siber saldırı altındayız diyip rezil etmeyi göze diye düşünüyorum almaz o yüzden gerçekten siber saldırı altında olabilirler
@MamiKK Hocam'ın fikrine de kaydım biraz TT bilinçli olarak bant daraltma yapmış olabilir kendine müşteri kazanmak için. Çünkü sadece netspeed de olsa neyse belki ip havuzu vs sızmıştır deriz de 3 4 sağlayıcıda aynı saatlerde başlıyor problem.

@MamiKK Hocam'ın fikrine de kaydım biraz TT bilinçli olarak bant daraltma yapmış olabilir kendine müşteri kazanmak için. Çünkü sadece netspeed de olsa neyse belki ip havuzu vs sızmıştır deriz de 3 4 sağlayıcıda aynı saatlerde başlıyor problem.
yaparlar knk bunlar herşeyi, başardılar 5 gündür internetim yok tt geçtim bugün, hiçbir sıkıntı yok sorun millenicomdaymis ama onları aradığımda tt yüzünden böyle dediler ama ttye geçtim sorun yok :D

yaparlar knk bunlar herşeyi, başardılar 5 gündür internetim yok tt geçtim bugün, hiçbir sıkıntı yok sorun millenicomdaymis ama onları aradığımda tt yüzünden böyle dediler ama ttye geçtim sorun yok :D
Ben daha yeni Netspeed geçtim kaldık hocam burda 😂

TT yi babam sevmiyor hocam normalde Türknet kullanıyorduk fiyat ucuzluğundan dolayı 8 ,9 aydır değişik iss lerde sürünüyoruz 😂 daha iflah olmayız biz. TT geçince ping değerleriniz mileniye göre nasıl değişti ?

comnet den sonra ttnete geçmem gerektiği anladım iyi ki böyle karar almışım.

Arkadaşlar piyasa da tekelleşen firma ttnet dışında farklı yerlerden hizmet almak hep bir yerde sorun yaşamaya yitiyor.

Şuan ttnet karşısında en iyi duran firma turknet.

Turknet veya ttnete geçin 100-200tl az verecm diye bu rezilliği çekmeyin

Ben daha yeni Netspeed geçtim kaldık hocam burda 😂

TT yi babam sevmiyor hocam normalde Türknet kullanıyorduk fiyat ucuzluğundan dolayı 8 ,9 aydır değişik iss lerde sürünüyoruz 😂 daha iflah olmayız biz. TT geçince ping değerleriniz mileniye göre nasıl değişti ?
1751125603225.webp

Hocam bende şu an böyle netspeed ama yine de bir şeyler yavaş yükleniyor yani bunun sebebi nedir sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar piyasa da tekelleşen firma ttnet dışında farklı yerlerden hizmet almak hep bir yerde sorun yaşamaya yitiyor.

Hocam 100 200 tl az diyosunuz ama ben tt bayisine gittiğimde 50 mbpsye 740tl falan dedi geçen sene daha o paraya 50 mbps almakta insana garip geliyor o zaman 400 TL'ye falan netspeed 100mbps geçmiştim işte şu an 500

Aynı fikirdeyim mevzu bildiğin martı tag mevzusu gibi , bir tane firma var diğerleri gelişmesin rakibim olmasın diye her şeyi mahvediyor

Alıntıyı görüntüle
Hocam bende şu an böyle netspeed ama yine de bir şeyler yavaş yükleniyor yani bunun sebebi nedir sizce
Download pingi çok yüksek

Alıntıyı görüntüle

Hocam 100 200 tl az diyosunuz ama ben tt bayisine gittiğimde 50 mbpsye 740tl falan dedi geçen sene daha o paraya 50 mbps almakta insana garip geliyor o zaman 400 TL'ye falan netspeed 100mbps geçmiştim işte şu an 500
Hocam ara sunucularda sıkıntı var bi düzeliyor bi bozuluyor. O testi 2 dk sonra yapın o hızı da göremezsiniz. Ben bıraktım artık kontrol bile etmiyorum 😂

Şuanlık düzeldi bende

Facebook gruplarında NetSpeed kullanıcıları yığınla dolu ve çoğu Türknet'e geçti bile. Ki zaten zam geldi anlamı kalmadı.
Ben kaldım kardeş ben kaldım. 😂 Türknet ten de veri sızıntısı + bu kadar fiyat çektiği için millet çıkıyor ilginç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,925
Üyeler
184,858
Son üye
xbey
Geri