evet hocam öldü şuanİnternet iyice yavaşladı sizde de durum aynı mı?
Düzeldi sanırımevet hocam öldü şuan
3. Ay dolsun ben çıkacağım gıbırnet kullanıyordum onlara tonla laf dönüyordu forumlarda o bile daha iyiydi yazık valla. Sövseniz haklısınızGeceden beri internet yok müşteri hizmetleride bağlanmıyor açınca sovecem en son
Noluyor ya3. Ay dolsun ben çıkacağım gıbırnet kullanıyordum onlara tonla laf dönüyordu forumlarda o bile daha iyiydi yazık valla. Sövseniz haklısınız
Gıbırnet için mi yoksa netspeed için mi soruyosun hocam ? Gıbırnet için soruyorsan ben ara ara dalgalanma yaşıyordum ama onun sebebini kablo kaynaklı diye tahmin ediyorum netspeed geçiş sonrası kabloyu düzelttim bir kere daha gıbırnete şans vereceğim gerçekten iyiydi çünkü müşteri iletişimleri olsun pingi olsun iyiydi yani fiyatları da güzel.Noluyor ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
4 yıldır var bir sorun yaşamadım noldu hocam
Ben şeyh said sanılan adam olayı biliyorum zaten netspeedliyim.Gıbırnet için mi yoksa netspeed için mi soruyosun hocam ? Gıbırnet için soruyorsan ben ara ara dalgalanma yaşıyordum ama onun sebebini kablo kaynaklı diye tahmin ediyorum netspeed geçiş sonrası kabloyu düzelttim bir kere daha gıbırnete şans vereceğim gerçekten iyiydi çünkü müşteri iletişimleri olsun pingi olsun iyiydi yani fiyatları da güzel.
Netspeed için soruyorsanız son 15 20 gündür paket kayıpları ondan öncesinde de konuyu başından sonuna takip ederseniz bağlantı sorunları mevcuttu.
Hiçbi sorun yaşamadım diyorsunuz da yaklaşık 20 25 gün herkesin interneti problemliydi zaten nasıl yaşamadınız ? Şuanda da paket kaybı + bazı saatlerde internet kesilmesi sorunu var.Ben şeyh said sanılan adam olayı biliyorum zaten netspeedliyim.