Netspeed Kullananlar İçeriye Tavsiye Eder misiniz ?

Hangi Sağlayıcı Sebebini Açıklarsınız Sevinirim

• Netspeed

• Türknet

• Türktelekom

• Gıbırnet

• Süperonline

• Vodafone

• Kablonet

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

atiizdmr

80+
Reaksiyon skoru
134
Arkadaşlar 1 yıldır türknet kullanıyorum. 100 mbit binaya kadar fiber hattı mevcut. Daireye cat 6 çıkıyor.

Özetle türknet memnunum fakat yurt dışı çıkışlardan memnun değilim. Çok fazla hoptan geçiyor ve zaman zaman packet loss ve ping sorunları yaşadım. Biraz fiyat performans araştırmasını yaptığımda çok fazla Netspeed öneren gördüm.

Bir de normalde max 100 mbit alabiliyorum burda alt yapı sorgulamda 200mbit çıktı verirler mi sizce ?

Ben netspeed kullanıyorum memnunum ama paket kaybı senin fiziksel hattınla alakalı birazcık. Hattın o hızları kaldırmıyor demekki hızını biraz düşürerek çözüm sağlayabilirsin

Ben netspeed kullanıyorum memnunum ama paket kaybı senin fiziksel hattınla alakalı birazcık. Hattın o hızları kaldırmıyor demekki hızını biraz düşürerek çözüm sağlayabilirsin
Sunucuların kalitesi bulunduğu noktadan ne kadar aktarıldığı da önemlidir. sadece hız ile alakası yok dediğin olayın.

Netspeed güzel Eğer bölgende TÜrknet güzel performans vermiyorsa bir denenebilir baktın beğenmiyorsun 2 ay sonra değişirsin başka sağlayıcıya. Adı sanı bilinmemiş firmalardansa tavsiye edilenlere geçmeni tavsiye ederim Ping yok gibi görünse bile paket kaybı ani lag çok fazla oluyor diğer operatorlerde. Netspeed denenebilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sunucuların kalitesi bulunduğu noktadan ne kadar aktarıldığı da önemlidir. sadece hız ile alakası yok dediğin olayın.

Netspeed güzel Eğer bölgende TÜrknet güzel performans vermiyorsa bir denenebilir baktın beğenmiyorsun 2 ay sonra değişirsin başka sağlayıcıya. Adı sanı bilinmemiş firmalardansa tavsiye edilenlere geçmeni tavsiye ederim Ping yok gibi görünse bile paket kaybı ani lag çok fazla oluyor diğer operatorlerde. Netspeed denenebilir.
200 Mbps Gpon yoksa zor dostum. Gpon var ama TT kullanmayacaksan alırsın 200.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

200 Mbps Gpon yoksa zor dostum. Gpon var ama TT kullanmayacaksan alırsın 200.
Sadece hız demedim zaten birazcık alakalı demişim

Netspeed deneyelim bakalım davet kodu paylaşabilecek var mı size de aylık 30₺ faydası olur

vodafone kullanırken 50mbps ping 27 alıyordum millenicom geçtim alt yapı port hepsi aynı ping 33 lere sabitledi düzeltemiyorlarda.. vodafone da hiç sıkıntı yaşamadım

Bana arkadaş davet kodu oluşturur musun 30₺ aylık indirimin olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,863
Üyeler
192,533
Son üye
alikarakuss
Geri