Netspeed nasıl iyi mi?

panda74

80+
Reaksiyon skoru
97
şuan millenicom kullanıyorum ve memnunum ama fiyattan dolayı netspeed düşünüyorum arkadaş kodu ile 4 ay 350 tl sonraki 8 ay 600 tl miş fiyatı. nasıl müşteri hizmetleri nasıl iyi mi?

milleniden kesinlikle çok daha iyi. hiç beklettikleri olmadı çoğunlukla Max. 2-3 dakikada bağlanmışımdır. önceden millenicom kullanıyordum müşteri hizmetlerine bağlanamadığım için kapattım. millenide bağlanmak mucize gibi bir şey.

milleniden kesinlikle çok daha iyi. hiç beklettikleri olmadı çoğunlukla Max. 2-3 dakikada bağlanmışımdır. önceden millenicom kullanıyordum müşteri hizmetlerine bağlanamadığım için kapattım. millenide bağlanmak mucize gibi bir şey.
müşteri hizmetleri harici, öbür hizmetleri nasıl, bağlantı sorunları oluyor mu

Pek sorun olmuyor.Ama 19.00-21.00 saatleri arasında az bir ping artışı daralma oluyordu bu aralar yaşamadım.Yurtdışı çıkışları iyi ama çıkışı yaptıkları firmayı değiştiriyolar gibi tt,atlasnet,vb. Gibi bir geçen derbide bir sorun oldu az

Pek sorun olmuyor.Ama 19.00-21.00 saatleri arasında az bir ping artışı daralma oluyordu bu aralar yaşamadım.Yurtdışı çıkışları iyi ama çıkışı yaptıkları firmayı değiştiriyolar gibi tt,atlasnet,vb. Gibi bir geçen derbide bir sorun oldu az
millenide sorun yaşamıyorum, bundan dolayı çok düşünüyorum bir kaç gündür çok sıkıntı var diyorlar netspeed için

millenide sorun yaşamıyorum, bundan dolayı çok düşünüyorum bir kaç gündür çok sıkıntı var diyorlar netspeed için
Millenicom fiyat konusunda sıkıntılı bende yeni geçtim ondan netspeed e 20 gün falan oldu az önce internet gitti ama şuan geri geldi ama millenicomda gerçekten hiç bir problem yaşamadım fiyattan şikayetçiysen sadece geçmeni öneririm

Millenicom fiyat konusunda sıkıntılı bende yeni geçtim ondan netspeed e 20 gün falan oldu az önce internet gitti ama şuan geri geldi ama millenicomda gerçekten hiç bir problem yaşamadım fiyattan şikayetçiysen sadece geçmeni öneririm
evet fiyattan şikayetçiyim 690 tl olacak fiyat ama ocakta zamda gelebilirmiş.

evet fiyattan şikayetçiyim 690 tl olacak fiyat ama ocakta zamda gelebilirmiş.
540a geliyor 12 peşin ödersen netspeedde öyle pek sorun olmuyor olursa zaten genel tt kaynaklı ya da 1.5 ay önce falan bir ddos saldırısı olmuştu onun dışında pek denk gelmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tabi ara sıra yurtdışı çıkışlarında bir hantallık hissettiğim oldu ama genel diyemem çokta etkilemiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,255
Üyeler
186,165
Son üye
SeyitAhmetOzkan
Geri