müşteri hizmetleri harici, öbür hizmetleri nasıl, bağlantı sorunları oluyor mumilleniden kesinlikle çok daha iyi. hiç beklettikleri olmadı çoğunlukla Max. 2-3 dakikada bağlanmışımdır. önceden millenicom kullanıyordum müşteri hizmetlerine bağlanamadığım için kapattım. millenide bağlanmak mucize gibi bir şey.
millenide sorun yaşamıyorum, bundan dolayı çok düşünüyorum bir kaç gündür çok sıkıntı var diyorlar netspeed içinPek sorun olmuyor.Ama 19.00-21.00 saatleri arasında az bir ping artışı daralma oluyordu bu aralar yaşamadım.Yurtdışı çıkışları iyi ama çıkışı yaptıkları firmayı değiştiriyolar gibi tt,atlasnet,vb. Gibi bir geçen derbide bir sorun oldu az
Millenicom fiyat konusunda sıkıntılı bende yeni geçtim ondan netspeed e 20 gün falan oldu az önce internet gitti ama şuan geri geldi ama millenicomda gerçekten hiç bir problem yaşamadım fiyattan şikayetçiysen sadece geçmeni öneririmmillenide sorun yaşamıyorum, bundan dolayı çok düşünüyorum bir kaç gündür çok sıkıntı var diyorlar netspeed için
evet fiyattan şikayetçiyim 690 tl olacak fiyat ama ocakta zamda gelebilirmiş.Millenicom fiyat konusunda sıkıntılı bende yeni geçtim ondan netspeed e 20 gün falan oldu az önce internet gitti ama şuan geri geldi ama millenicomda gerçekten hiç bir problem yaşamadım fiyattan şikayetçiysen sadece geçmeni öneririm
540a geliyor 12 peşin ödersen netspeedde öyle pek sorun olmuyor olursa zaten genel tt kaynaklı ya da 1.5 ay önce falan bir ddos saldırısı olmuştu onun dışında pek denk gelmiyorevet fiyattan şikayetçiyim 690 tl olacak fiyat ama ocakta zamda gelebilirmiş.