Neler Yeni

Netspeed Upload Hızım Artmış

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Yorumları okurken şu andavalı banlamadılar diye sinir oluyordum meğersem gitmiş şükür ne troll boş beleş veletler var

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Evet bende ilk başta TT altyapısından alıyordum. 1,5 ay geçti siyah kutuyu taktılar sonra aradılar kurulum yapıcaz diye gelip kurdular modem gpon cihazını verip gittiler. Konum olarak şanslıyım biraz galiba.
İstanbulda vardı sadece türknet gigafiber zamanla yayılıyor batı bölgesinde ben karadenizdeyim .. merkezde yeni binaya geçtim bizede türktelekom geldi binaya kadar fiber bağladı gpon cihazını hal etti normalde gpon eve kadar cıkıyormuş evine kadar fiber yani sağolsun laz müteahhit yeni binaya daireye cam kablo değil bakır kablo çekmiş 😂 en azından fiber var tabi binaya kadarda olsa ama türknet vs servisler 1000 mbps sağlamıyor Türktelekomdan tahhütlü 549TL ye 1000 mbps bağlıyor o.O2

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Uğur Yusuf Bengü
4k 8k fotoğrafı 8 mbps upload ilede yüklersin. Dünyada internet çok mu iyi kardeşim sanki 10 gbps alıyolar çoğu yer 16-35 arası hızlar kullanıyo yeterde artar
Troll bu takmayın her internet konusunun altına gelip 24 yeter diyo kendisi 500 kullanıyo

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,202
İsim
Furkan Görür

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
Hız testi için speedtest.net veya nperf.com kullanın hocam o site doğru sonuç vermiyor.
1687072354112.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

bu tarz firmalaradan biraz çekiniyorum bazen kolu verip götü kurtaramıyorsun ... :kizginpeepo:
Belirli firmalar var ismini buradan vermeyeyim, onların dışında hiçbirinde kolay kolay sorun yaşamazsın hocam.
Onun dışında hizmet kalitesini de dışarıdan anlamanın yolları var. Alternatiflere yöneleceğiniz zaman DM'den yazabilirsiniz fikir vermeye çalışırım :)

etnetalw

80+ Bronze
bu tarz firmalaradan biraz çekiniyorum bazen kolu verip götü kurtaramıyorsun ... :kizginpeepo:
Her firmada up artışı yok 1 firma mesela upload artığından haberi yok. vardır belki o çalışan bilmiyordur ama yani uploadı bir yükselemedi birinin yükseldi geri düşürmüşler vb. :D
FixNet,Millen,,TT kullanan ve bir kaç firmanın abonelerinde rastladım artığını. Aslında bolgesel tt artırıyor fakat geri firma düşürüyor demeki. Cunku arkın apartmaında tt abonesi 15 up kendisi 8. :D

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
1687072902795.png

Benim de artmış

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
Faturan kaç hocam 230-240-260TL Bu 3 ünden biri mi? :D
Evet 240 veya 250 olması lazım ama memnun olduğum için değiştirmiyorum. Nasıl olsa taahütsüz başka taahütsüze geçsem eninde sonunda yine aynı fiyata gelecek boşuna interneti yalama yapmaya gerek yok

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
Evet 240 veya 250 olması lazım ama memnun olduğum için değiştirmiyorum. Nasıl olsa taahütsüz başka taahütsüze geçsem eninde sonunda yine aynı fiyata gelecek boşuna interneti yalama yapmaya gerek yok
O kesin değil hocam Wayback Machine'den Gıbırnet'i bir incele istersen,
2 yılda 85 liradan 110 liraya anca geldi aynı sürede diğerleri benzer fiyatlardan buralara geldi :)

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
O kesin değil hocam Wayback Machine'den Gıbırnet'i bir incele istersen,
2 yılda 85 liradan 110 liraya anca geldi aynı sürede diğerleri benzer fiyatlardan buralara geldi :)
Kimse zarara internet vermez diye düşünüyorum ama haklısınız bi bakarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,100
Üyeler
163,945
Son üye
osmanmedia
Top Bottom