Neler Yeni

Netspeed Upload Hızım Artmış

alican mansuroğlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
alican mansuroğlu
ttnet allah kurtarsın ben direk Tahhüt iptal edip türk net geçtim .. 4 yıldır kullanıyorum memnunum şöyle yapabilirsiniz mesela Türknet millenicom netspeed gibi firmalardan bi alt yapınızı kontrol edermisiniz ne kadar gösteriyor ?
hocam böyle gösteriyor ama komşumuzda 37 mbps gösteriyor türk telekomu ararsam bizim eve çekebilirler mi

Ekler

• unknown_2023.06.17-20.15_1.png
    unknown_2023.06.17-20.15_1.png
    242.4 KB · Hit: 31

Mahmudi

80+
ttnet allah kurtarsın ben direk Tahhüt iptal edip türk net geçtim .. 4 yıldır kullanıyorum memnunum şöyle yapabilirsiniz mesela Türknet millenicom netspeed gibi firmalardan bi alt yapınızı kontrol edermisiniz ne kadar gösteriyor ?
o saydığın firmaların hepsi birbirinden beter türk telekom daha iyi

alican mansuroğlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
alican mansuroğlu

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle

Yeterde artar fazlasına gerek yok günlük kullanım için yetiyor oyun indirmede vs gayet yeterli türkiyede belçikadada bunu hızı kullanıyorum
Ülke/Bölge Ortalama bağlantı hızı (Mbit/s)
Belçika 34.2
hocam böyle gösteriyor ama komşumuzda 37 mbps gösteriyor türk telekomu ararsam bizim eve çekebilirler mi
alt yapı için türktelekom ile görüşmen gerek evet ama alternatif firmalar hız ve bütçe olarak daha iyi olanaklar sağlıyor. Bu arada Türktelekom paketiniz ne onu biliyormusunuz komşunuz 37 alıyorsa paketi sizinkinden yüksek olmasın ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

gerçi en düşük 16 mbpslık paket var. siz bence bi görüşün bu konuyu normal bi değer değil çünkü aldıkları parayı hak etmezler

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,211
İsim
Furkan Görür
Screenshot_1.jpg

comnet i seviyorum ya

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

alican mansuroğlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
alican mansuroğlu
Ülke/Bölge Ortalama bağlantı hızı (Mbit/s)
Belçika 34.2

alt yapı için türktelekom ile görüşmen gerek evet ama alternatif firmalar hız ve bütçe olarak daha iyi olanaklar sağlıyor. Bu arada Türktelekom paketiniz ne onu biliyormusunuz komşunuz 37 alıyorsa paketi sizinkinden yüksek olmasın ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

gerçi en düşük 16 mbpslık paket var. siz bence bi görüşün bu konuyu normal bi değer değil çünkü aldıkları parayı hak etmezler
altyapı testinde o 37 alıyor direk yan komşu biz ise altyapı testinde 17 alıyoruz paketle alakalı olduğunu sanmıyorum

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Ömer Keskin

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Ben istemedim ki dostum kendileri gelip bağladılar.
önceki yorumlara göz gezdir :peepo2: Türknet alt yapısındasın şanslısın bu aralar çok zam geldi 4-5 yıldır kullanıyorum türknet 1000 mbps olsa şikayet etmemde türktelekom alt yapısından aldığım için 100 mbps alabiliyoruz en fazla :peeposad:

alican mansuroğlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
alican mansuroğlu
önceki yorumlara göz gezdir :peepo2: Türknet alt yapısındasın şanslısın bu aralar çok zam geldi 4-5 yıldır kullanıyorum türknet 1000 mbps olsa şikayet etmemde türktelekom alt yapısından aldığım için 100 mbps alabiliyoruz en fazla :peeposad:
sen gene iyisin ben 16 alıyorum işkence gibi bişey umarım en yakın zamanda kurtulurum

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Ömer Keskin
Evet bende ilk başta TT altyapısından alıyordum. 1,5 ay geçti siyah kutuyu taktılar sonra aradılar kurulum yapıcaz diye gelip kurdular modem gpon cihazını verip gittiler. Konum olarak şanslıyım biraz galiba.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,984
Üyeler
164,079
Son üye
Metehacalk
Top Bottom