Neler Yeni

Netspeed yerine ucuz İSS Önerisi

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,842
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Merhaba, Netspeed modem ücretini 50TL yapmış 100mbps pakete toplam 500TL ödeyeceğiz. Gayet sorunsuz ancak fiyat biraz tuzlu geldi. Daha ucuza sorunsuz hangi İSS bulunabilir? Netspeed devam etmeli miyim?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,559
İsim
Emre siyah
fiber için netgsm iyi gibi duruyor şuanlık fiyat olarak.
Memnun kullanıcıları var ping sorunu gördüm bir kaç yerde.

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,842
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

xTURANN

80+ Silver
Netspeed'i arayıp, firmanızdan ayrılmayı düşünüyorum, müşteri memnuniyeti açısından sunabileceğiniz bir indirim var mı yoksa hesabımı kapatıcam diye konuş. Her hangi bir olumsuz cevap alırsan ayrıl firmadan.

Yaklaşık 12 ay vodafone kullandım, çok memnundum. Tabii alt yapı türk telekomun mükemmel fiberiydi, sorun yaşatmadı.
Fakat türk telekom ve turkcell harici yerlere bakmanı öneririm. ( İnternet kullanım özgürlüğü nedeni ile önermiyorum )

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
yolcu arslan
Önerebileceğim Firmalar şuan Millenicom ve netspeeddir çünkü ikiside kaliteli hizmet veriyor.
İsteyene indirim kodu verebilirim ikisine ait.

Bu aralar efsanenet gibi yan firmalarar kayanlar oldu onlar tehlikede heran kapanabilirler TT borçları yüzünden.

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Alperen Yılmaz
Merhaba, Netspeed modem ücretini 50TL yapmış 100mbps pakete toplam 500TL ödeyeceğiz. Gayet sorunsuz ancak fiyat biraz tuzlu geldi. Daha ucuza sorunsuz hangi İSS bulunabilir? Netspeed devam etmeli miyim?
Fiyat zamlarından etkilenmek istemiyorsanız taahütlü internet almanız lazım onun dışında millenicom iyidir ama birkaç ay sonra tekrar netspeed fiyatlarına gelebilir genellikle birkaç ay ilk fiyatı verdirip sonradan zam yapıyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,582
Üyeler
167,518
Son üye
Aliqo
Top Bottom